Nu sætter Stig Rossen ord på at miste kørekortet: Her er hans reaktion på dommen

Musicalstjernen Stig Rossen har fået frakendt kørekortet efter at have kørt for stærkt i sin Tesla, og nu sætter han ord på afgørelsen.

Det næste halve år er den 61-årige musicalstjerne Stig Rossen ikke ligefrem kørende, for han har netop fået frakendt sit kørekort ved Retten i Svendborg.

Desuden har han fået en bøde på 6000 kroner og skal op til en ny teori- og køreprøve, og det er ikke første gang, det sker for Stig Rossen.

Det kan derfor blive svært for ham at passe sit arbejde som entertainer og nu sætter han ord på overfor Se og Hør.

– Det er fint. Jeg kører mellem 60.000 og 80.000 kilometer om året, og nu har jeg fået to fartbøder indenfor tre år. Jeg kører jo frem og tilbage til alle jobs, og det bliver mange kilometer på kort tid, forklarer han ugebladet.

Stig Rossen
Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix

Søn skulle hentes

Første gang Stig Rossen blev taget i at køre for stærkt var i maj tilbage i 2022, hvor han kørte 66 km/t i en byzone, hvor han kun måtte køre 50 km/t.

Her forklarer sangeren, at han dengang skulle hente sin søn, og at det også er den forklaring, han har givet i retten.

Anden gang det skete var så i januar 2024, hvor Stig Rossen blev taget i at køre for hurtigt på en lige strækning på en landevej.

Bilen er hurtig

Her forklarer Stig Rossen, at det eneste han kunne sige om den sag i retten var ordet “Tesla”, fordi hans hurtige bil simpelthen kan være svær at holde nede i fart.

Det er nærmere bestemt en Tesla Model S, som Stig Rossen kører i, og de hurtigste modeller af den bil kan nå op på 100 km/t på under fire sekunder.

– Der er ikke så meget at gøre. Færdselsloven er meget klar på det område, også selv om jeg kunne anføre overfor den meget søde dommer, at det ikke er et mønster, siger Stig Rossen til Ekstra Bladet.

Sønnen træder til

Så når han sidder bag rattet i den bil skal der ikke meget til, før han kører ulovligt, men det er første gang, sangeren har været for retten og også er blevet dømt.

Heldigvis har han en 22-årig søn, der er meget glad for at køre bil, og det bliver nok også ham, som Stig Rossen kommer til at trække på i den kommende tid, og ellers regner han med at tage tog.

Ærlige ord fra Stig Rossen!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!