Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Ny udvikling: Efter Dennis Knudsens nedsmeltning – nu dropper Molslinjen sagen

I slutningen af juli måned gik Dennis Knudsen amok ved Molslinjen, og nu er der nyt i sagen.

I slutningen af sidste måned kom det frem, at kendisfrisøren Dennis Knudsen var gået amok, da han var blevet nægtet adgang til Molslinjens sidste færgeafgang. han var kommet for sent og da han ikke kunne overtale personalet til at lade ham og familien komme ombord alligevel, gik han amok.

Det resulterede i blandt andet i smadrede computere, inden han hev en bom op og var ved at køre en ansat ned.

Siden gik han ud på Instagram og undskyldte sin opførelse, men kritikken væltede stadig ned over Dennis Knudsen. Tre ansatte blev efterfølgende tilbudt psykologhjælp.

Nu kan Ekstra Bladet afsløre, at der er nyt i sagen.

Dropper sag

Molslinjen har nemlig valgt at droppe at køre en erstatningssag mod Dennis Knudsen.

– Der er ikke opgjort noget erstatningskrav for de ting, der fik en medfart den dag’, siger Jesper Maack, der er pr- og kommunikationschef hos Molslinjen, til Ekstra Bladet.

Da den yderst omtalte episode skete, var Dennis Knudsen på vej hjem til Sjælland efter sommerferien sammen med sine tre børn. Han undskyldte efterfølgende på Instagram.

– Godmorgen, Ja, jeg fik en nedsmeltning. Jeg var presset til det yderste, og det har intet at gøre med, om jeg er kendt eller ej. Vi alle kan blive presset til det yderste, og det er selvfølgelig dybt beklageligt, at jeg regerer sådan, UNDSKYLD! Livet går videre, og vi har det alle godt her i sommerhuset. God søndag til jer alle. Knus Dennis, skrev han på Instagram.

Selv efter undskyldningen blev han udsat for kritik for sin opførelse.

Hvad tænker du om det? Kom gerne med din mening i artiklens kommentarfelt på Facebook.