For tidlig født baby erklæret død – bedemanden opdagede babyen stadig var i live

A closeup shot of baby feet stretched out on a towel

En bizar sag har ramt det brasilianske sundhedsvæsen. En for tidlig født baby blev erklæret død af lægerne, men da bedemanden kom for at gøre “liget” klar til begravelsen, opdagede han, at barnets hjerte stadig slog.

Da en ung 18-årig kvinde i sidste uge opsøgte lægehjælp på grund af mavesmerter og blødninger, blev hun sendt hjem af lægerne, som ikke opdagede, at hun var gravid. Den unge kvinde endte derfor med at føde uden medicinsk hjælp. Men det var langt fra slutningen på den skræmmende sag. Det skriver Mail Online.

Kvinden var gravid i syvende måned, da den lille dreng blev født i den brasilianske delstat Rondonia.

Lægerne, som efterfølgende så den lille dreng, erklærede, at han var dødfødt, og kontaktede en bedemand, der kunne stå for begravelsen.

Bedemanden ankom omkring kl 03:00 tirsdag morgen, og da han et par timer senere begyndte at forberede begravelsen, opdagede han noget helt utroligt.

Han hørte et suk fra babyen, hvilket fik ham til at tjekke, om der var en hjertelyd. Det var der, hvilket fik bedemanden til straks at ringe til alarmcentralen.

Babyen blev indlagt på Neonatalafsnittet, og skulle nu være stabil og tage godt imod behandlingen. Hans mor er også blevet udskrevet fra hospitalet. Han har fået navnet Augustus, men ifølge Mail Online er mormoren rasende over, at det ikke virkede til, at de første læger havde været interesseret i at redde barnets liv.

Myndighederne er nu i gang med at undersøge, hvad der er sket i sagen. Sundhedsmyndighederne i Ariquemes mener dog stadig, at babyen var død ved ankomsten til hospitalet.

Exit mobile version