Frygteligt nyt i Madeleine McCann sagen: Politiet har fundet spor

Selv om der er blevet efterforsket påny i Madeleine McCann-sagen, er der desværre ikke kommet et nyt gennembrud i sagen.

Efter den treårige Madeleine McCann forsvandt sporløst fra et ferieområde i Portugal tilbage i 2007, har sagen om hende været et stort mysterium.

Tilbage står hendes britiske forældre Kate og Gerry McCann, der aldrig har fået svar på, hvor deres datter blev af den maj-aften, efter de havde lagt hende til at sove.

Men ny efterforskning i sagen har de seneste dage tændt håb, og meldingen lyder nu ifølge Daily Mail, at der er fundet “relevante spor i sagen”.

Gennembrud er uvist

Efterforskningen er nu efter tre dage blevet afsluttet, og her er der blandt andet blevet dykket i en dam 50 kilometer fra, hvor Madeleine McCann i sin tid forsvandt.

Nu er alt pakket ned, og efterforskerne har forladt området og har nu altså givet offentligheden nyt omkring, at der godt kan være fundet noget brugbart.

Heriblandt er fundet en bh-strop, tøj og noget plastik, forlyder det, og al indsamlet materiale vil nu blive afleveret til de tyske myndigheder, og holdet bag understreger, at efterforskningen fortsætter.

Foto: Handout/AFP/Ritzau Scanpix

Tysker er mistænkt

Mange har været mistænkt i sagen igennem årene – endda pigens egne forældre, som dog senere er blevet renset for alt skyld i sagen.

De seneste år er det dog tyskeren Christian Brückner, som pilen peger mod, men han er dog aldrig blevet tiltalt i sagen

Han afsoner i øjeblikket en dom i Tyskland for voldtægt begået i Praia de Luz, hvor han har opholdt sig i en længere årrække.

Vi håber på, at der snart kommer nyt i sagen!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!