Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix

Overrasker danskerne: Mette Frederiksen er netop ved at blive gift

Danmarks statsminister er netop ved at blive gift. Midt i den ellers travle tid er det lykkedes Mette Frederiksen og hendes udkårne at finde en dag, hvor de kunne blive gift.

Onsdag den 15. juli 2020 er en glædens dag for Mette Frederiksen (S). Hun bliver i dag nemlig gift i Magleby Kirke med filmfilmfotograf og -instruktør Bo Tengberg. Det skriver Ekstra Bladet, som er til stede udenfor kirken.

Kirken som parret har valgt ligger på Møn. Men det snart nygifte par skulle have været smedet sammen allerede sidste år. Her kom en valgkamp nemlig i vejen, og brylluppet blev udskudt til den 18. juli i år. Her dukkede et vigtigt EU-topmøde op og umuliggjorde brylluppet på den planlagte dag, men det har gjort, at Mette Frederiksen og Bo Tengberg kunne blive smedet sammen et par dage tidligere, da de altså er ved at blevet gift i dag den 15. juli.

Mange danskere havde ellers forventet, at brylluppet ville finde sted senere i år, men det lykkedes parret at få deres kalender til at gå op, så de kunne få et sommerbryllup.

Mette Frederiksen har to børn, Magne og Ida, fra sit tidligere ægteskab. Bo Tengberg har tidligere været gift med skuespilleren Trine Pallesen, som han har to børn sammen med, Matilde og Sylvester.

Stort tillykke med brylluppet, Mette Frederiksen og Bo Tengberg! Del gerne for at ønske parret tillykke!