11-årig pige vil synge ‘Ave Maria’ med gademusikeren – da hun åbner munden måber alle

Da jeg først så dette klip, havde jeg svært ved at tro, at det var sandt. Er det virkelig pigen, der synger?

Ja, det er det. Og den lille piges magiske stemme er noget, alle bør høre.

Pigen hedder Amira Willighagen og kommer fra Holland. Hun er, hvad jeg tør kalde et musikalsk vidunderbarn. 

Som 7-årig begyndte hun at drømme om at blive operasanger. Ikke ligefrem noget, man bare lige lærer – men Amira var fast besluttet. Foran computeren så hun video efter video med kendte operasangere, og hun sang med og kopierede deres bevægelser. 

To år senere, uden at have taget en eneste musiklektion, vandt Amira talentshowet “Holland’s Got Talent” med sin kraftfulde stemme. Hun havde bestemt sig – og hun havde succes. Amira blev snart en verdenssensation og kunne rejse rundt og vise sit enorme talent frem for omverdenen. 

Men i klippet herunder står hun ikke på nogen scene foran et stort publikum. Det er bare hende og guitaristen Vincent van Hessen på en gade i Bruxelles. 

Klippet er optaget i 2015, hvor Amira var 11 år gammel. Hun så Vincent ved et tilfælde, da hun gik med sin far, og de spurgte, om hun måtte synge en sang med ham. Først forstod han ikke, hvem hun var og tøvede, men gik med til at lade hende synge med ham. Det er en beslutning, han ikke fortryder!

Selom filmen er optaget med en mobiltelefon, og lyden ikke er perfekt, får jeg alligevel gåsehud, når jeg lytter til dette! Hør selv herunder.

Vil du se mere til Amira? Her kan du høre hende mere.

Del gerne denne fantastiske film med dine venner!