Clint Eastwoods yngste søn er blevet voksen – se om du kan se lignederne med far

Clint Eastwood er blandt verdens mest succesfulde skuespillere nogensinde. Han har vundet fem Oscar-statuetter og været både filminstruktør og -producent. Selv i dag er han aktiv trods sine 87 år; unægteligt inspirerende og beundringsværdigt. Vi er mange, som har fulgt hans fantastiske karriere, men vi ved måske ikke helt så meget om hans privatliv. 

Clint han nemlig syv børn, men det er hans yngste søn, som nu får opmærksomhed fra fans verden over. Årsagen? Mange synes, at han ligner sin far på en prik. 

Clint Eastwood er verdensberømt for sine mange roller i forskellige storfilm. Her er et ikonisk billede fra klassikeren “A Fistful of Dollars”.

clintan1
Wikimedia

I dag er han 87 år gammel og har sadlet om til at være instruktør og producent. Det gør han præcis lige så godt, men jeg tror, at mange vil mindes Clint for sine mange filmroller. 

clintan2
Wikimedia

Privat har Clint Eastwood været gift flere gange og er blevet far syv gange. Hans yngste søn, Scott Eastwood, er nu blevet 31 år – og har fået sit store gennembrud som skuespiller. Men det er frem for alt lighederne med hans far, der fascinerer fans i hele verden. Som to dråber vand? Afgør selv!

clintan3
Instagram

Scott Eastwood, som især hyldes for sin rolle i “The Fast and the Furious” har hørt et utal af gange, at han ligner sin far. Ligheden kan han tage med et smil og endda lave sjov med. Til en velgørenhedsgalla i 2016 havde han nemlig klædt sig ud som sin far Clint.

clintan6
Instagram

Som to dråber vand eller hvad? Uanset hvad er det dejligt at se, hvordan arven fra et ikon som Clint føres videre gennem børn og børnebørn. Husker du Clint Eastwood som ung? Og ser du ligheder med sønnen Scott? Del dette med dine venner og diskuter!