Chok-nyhed: Sygdom tvinger Emil Midé Erichsen hjem til Danmark

Efter at være blevet indlagt i Caribien er søfarer Emil Midé Erichsen nu vendt hjem til Danmark for at blive behandlet.

Sidste uge kom en trist melding fra 34-årige Emil Midé Erichsen, der lige nu er på sejlads jorden rundt med sin familie.

Han var nemlig blevet indlagt i Caribien i østaten St. Lucia, hvor han måtte en tur på operationsbordet på grund af svær bihulebetændelse.

Her opdaterede han sine følgere fra hospitalssengen og forsikrede samtidig, at der ikke var noget alvorligt galt med ham.

Emil Midé Erichsen
Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Lokale læger gav op

Egentlig så det ud til, at han ville klare sig til videre sejlads, men nu melder han ud, at han igen er hjemme i Danmark til videre behandling.

– Vi er hjemme i Danmark 🥶 Mine muligheder for at blive behandlet i Caribien slap op, og i samråd med en bihuleekspert og vores forsikring, er det blevet besluttet, at jeg skal opereres herhjemme, skriver han i sit opslag, hvor han også uddyber, at de lokale læger har måttet give fortabt på behandling af ham.

Se videoen herunder eller klik her.

Søfareren understreger nemlig, at det ikke længere er holdbart for ham bare at rundt og være syg, så hans og familiens rejse har taget en uventet drejning.

Eventyret fortsætter

Dog understreger Emil Midé Erichsen, at deres eventyr langt fra er slut, for de er blot på kortere ophold under hjemlige himmelstrøg.

– Så snart jeg er på toppen igen, rejser vi hjem til Havana, og fortsætter hvor vi slap. Men lige nu føles det helt eksotisk at bevæge sig rundt i forårskøbenhavn, selvom her er pivkoldt, skriver han ærligt.

Bihuler gennemskyllet

Nu planlægger Emil Midé Erichsen at købe en durumrulle på Istedgade og drikke en Tuborg Classic i solen på Enghaveplads.

Egentlig var TV 2-kendissen blevet behandlet med antibiotika, men det havde ikke den ønskede effekt, og derfor fik han altså en gennemskylning bihulerne i Caribien.

Emil Midé Erichsen og familien har dog valgt at se positivt på situationen, understreger han i sin video, og lige nu nyder de bare det uventede ophold hos venner og familie.

– Det er sådan lidt en ferie i eventyret-agtigt. Og det er i virkeligheden også sådan, vi har besluttet os for at kigge på det, Louise, drengene og jeg. Når nu vi skulle hjem, og det ikke var planen, og det i virkeligheden er lidt træls, at vi blev nødt til at afbryde vores rejse, så bliver vi nødt til at se på det med de positive briller, siger han ærligt.

Vi ønsker Emil Midé Erichsen rigtig god bedring!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!