Foto: TV4/Cmore

Polly fra ‘Halløj på badehotellet’ er blevet 83 år – bare vent til du ser, hvordan hun ser ud i dag

Connie Booth spillede rollen som Polly Sherman i kultkomedieserien ‘Halløj på badehotellet’.

Der er gået mange år, siden serien blev optaget – sådan ser Connie Booth ud i dag!

Året var 1975, hvor den britiske komedieserie ‘Halløj på badehotellet’, eller ‘Fawlty Towers‘, som den hedder på engelsk, havde premiere.

I serien kommer vi til at følge den neurotiske Basil Fawlty (John Cleese), der sammen med sin kone Sybil (Prunella Scales) driver hotellet Fawlty Towers på den engelske solskinskyst. Til at hjælpe sig har de personalet, som omfatter Manuel (Andrew Sachs) og Polly (Connie Booth).

Foto: TV4/Cmore

Der opstår mange særlige situationer på hotellet, som ofte har at gøre med Basils mistænkelige og lidt klodsede personlighed.

Det er virkelig en serie, der gav os mange grin. Selvom der kun var to sæsoner og i alt tolv afsnit, så føles det som om, der var markant flere.

Klassikeren er skrevet af Connie og Cleese

‘Halløj på badehotellet’ blev hurtigt en meget rost serie.

Showets manuskript blev skrevet af John Cleese og Connie Booth, som faktisk var gift på det tidspunkt, de lavede showet.

Først blev deres manuskript faktisk afvist af BBC.

Foto: TV4/Cmore

Connie Booths liv før og efter ‘Halløj på badehotellet’

Connie Booth var som sagt manuskriptforfatter og stjernen bag karakteren Polly i ‘Halløj på badehotellet’.

Connie Booth kommer fra USA, hvor hun tidligt fik interesse for teater. I 60’erne mødte hun John Cleese i New York, og i 1968 giftede de sig.

Connie optrådte i mange af Monty Pythons værker og kom til at arbejde tæt sammen med John Cleese. Sammen fik de også datteren Cynthia, som blev født i 1971.

Men efter 10 års ægteskab valgte Connie og John at gå hver til sit. I 1978 blev de skilt, faktisk mens de filmede anden sæson af ‘Halløj på badehotellet’.

Connie
Connie Booth. Foto: TV4/Cmore

Connie Booth brugte tiden efter ‘Halløj på badehotellet’ på at optræde i adskillige film og tv-serier. Hun var også meget aktiv på teatret i London. I 1995 valgte hun dog at lægge skuespil på hylden for i stedet at blive psykoterapeut.

Siden 2000 har Connie været gift med forfatteren og teaterkritikeren John Lahr, 82. Sammen bor de i det nordlige London.

Sådan ser Connie Booth ud i dag

Herunder kan du se et billede af, hvordan både Connie Booth, 83, og John Cleese, 84, ser ud i dag!

Top legend actor John Cleese and Connie Booth in Fawlty Towers (1975) Fantastic performance 😍🥰🥰❤️#BOOMchallenge

Posted by Giving Free Dices on Monday, April 22, 2024