Knyt et bånd rundt om gaflen og opdag et løjerligt smart kneb til julen

At pakke gaver ind er en kunst, som kræver tålmodighed. Det kan være ganske drilagtigt – og selvom man får gavepapiret viklet omkring, tapet ind og sat en sløjfe på, kan stadig se ganske trist ud.

Man kan jo bruge penge på dyr indpakningspapir for at give pakken et løft, eller måske snørre nogle små ekstra sløjfer på, men det bliver sjældent, som man har tænkt sig. Det kan let ende med, at man bare spilder en masse penge.

Indtil nu. Dette lille kneb gør, at man kan lave smukke rosetter, så pakken med garanti kommer til at se lidt flottere ud – og det bedste af alt er, at det overhovedet ikke er svært. Alt man behøver, er nemlig en gaffel.

Med under to måneder til jul, kan dette ikke komme mere belejligt!

Du skal bruge:
Gaffel med fire spidser
2 gavebånd i foreskellige farver
Saks
Stearinlys

1. Tag et gavebånd frem og træk det skiftevis mellem gaflens spidser. Fortsæt opad indtil du har gjort et par væv.

Foto: Youtube

2. Tag et nyt gavebånd (anden farve) og træk det igennem falens midterste hul, så det havner rundt om det andet bånd. Slå en knude…

Foto: Youtube

3. … og træk så!

Foto: Youtube

4. Træk forsigtigt rosetten af gaflen og klip de dele af, som hænger løst.

Foto: Youtube

5. Brænd nu forsigtigt de løse ender, så små tråde og ujævnheder forsvinder. Det giver et flot look. Men husk, bare ganske let hen ved lyset – og pas på, du ikke brænder dig!

Foto: Youtube

6. Voilà – nu er den søde lille roset klar til at blive sat fast på pakken, kortet, bogen eller hvad det nu måtte være. Så smukt og sødt!

Foto: Youtube

Hvis du har brug for at se det hele som en video, så kan du gøre det herunder:

Del gerne dette trick med nogen, som elsker at hygge og vil sætte pris på dette kneb!