Faren lader sin datter vælge tøj til klassebilledet – nu er hun børnehavens store helt!

At blive klar til klassebilledet er for mange børn og unge den måske vigtigste dag på året. Så da 3-årige Kaylieann Steinbachs forældre havde lagt noget tøj frem, som hun absolut ikke brød sig om – så besluttede den lille pige sig for at tage sagen i egen hånd.

Nu er Kaylieann en stor succes på nettet – og hyldes som børnehavens store helt!

3-årige Kaylieann Steinbach har altid været vild med superheltene Superman og Supergirl. Hun kan dog ikke høre bogstavet “S” på grund af en høreskade – så for den lille pige hedder figurerne “Pooterman” og “Pootergirl“.

Og da det for nyligt var tid til det årlige foto, var der ingen tvivl om, hvad Kaylieann ville have på.

– Hun stod op, kiggede på vores forslag til tøj, vendte sig mod os og sagde “Pootergirl!”. Og ja, jeg kunne jo ikke argumentere imod det svar, siger far Austin Steinbach til Huffington Post.

Som sagt, så gjort. Kaylieann kunne vælge sit eget tøj – og blev fotograferet i sin yndlingsdragt med en Superman-dukke i favnen.

Billedkilde: Reddit

Kaylieanns billede blev hurtigt en succes hos kammeraterne – og nu ynder hun, til vennernes begejstring, at møde op i børnehaven som alt fra Spiderman til Batman eller Anna fra filmen Frost.

– Hendes børnehave er vidunderlig. De elsker altid og glæder sig til ‘dagens superhelt’ eller hvad hun nu har valgt at tage på, siger Austin Steinbach til Huffington Post.

Det er dog ikke kun børnehaven, som er imponeret over den 3-årige. Da faren Austin for nyligt lagde billedet på hjemmesiden Reddit, begyndte det straks at strømme ind med positive kommentarer.

– Reaktionerne og responsen fra andre døve i samfundet har været utrolig. Jeg har stadig ikke nået at læse alle de støttende beskeder og venlige ord, som folk har sendt til mig. Jeg havde aldrig forestillet mig, hvor meget hendes billede har berørt mennesker, siger Austin Steinbach til Huffington Post.

Del gerne videre, hvis du også synes, at det var skønt, at 3-årige Kaylieann fik opfyldt sit store ønske!