Faderens og datterens vidunderlige dans har succes over hele nettet

At børn vokser op alt for hurtigt, er et udtryk, som mange forældre har brugt i ny og næ – ofte med en vis sorg i stemmen. Jovist, man får at se sine børn vokse op og udvikle sig til at blive fantastiske mennesker, men samtidig kan man ikke lade være med undre sig over, hvor tiden dog blev af.

Så da det var tid til faderen Mike Hanley at fejre sin 12-årige datter Jessica ved den jødiske tradition bat mitzvah, overgangen til at blive voksen, indså han, at hans omgang med hende for altid ville ændre karakter. Han besluttede sig for at få det bedste ud af situationen – og lavede en plan sammen med Jessica.

Festlighederne ville, traditionen tro, blive afsluttet med en far- og datterdans, og præcis som man kunne forvente, begyndte de at danse rundt i en fin vals. Men fter 25 sekunder tog alt en skarp drejning – og Mike og Jessica fik i stedet publikum til at huje af grin.

Klippet af deres vidunderlige far- og datterdans er nu blevet set af over 17 millioner mennesker – og det er ikke svært at forstå hvorfor. Helt vidunderligt!

Så godt – her kan man tale om en far, der giver noget af sig selv! Del gerne, så dine venner også kan få et smil på læben.