2-årig kaster bolden over stakittet – se nu når kameraet fanger hvem som kaster bolden tilbage sekunder senere

Nogle gange kan det føles som om, at man er langt væk fra sin bedste ven, men alligevel nær.

Ikke engang et højt stakit kunne skille den her 2-årige fra sin bedste ven.

Nu spredes klippet som en løbeild på nettet, og det er ikke svært at forstå hvorfor.

Nabodrengen kaster en bold over stakittet med en forhåbning om at få et svar tilbage i byen Savage, Minnesota, USA. Samtidigt holder far Chad Nelson godt fat i kameraet og venter spændt på, hvad der skal ske. Han ved det nemlig.

For på den anden side af træstakittet, som er meget højt for den lille toårige dreng, findes naboens hund – en rigtig fin og legesyg vovse, som desuden virker til at elske børn!

Han venter tålmodigt på den anden side af stakittet. Og pludseligt kommer den: Bolden! Den toårige har kun lige kastet den højt over stakittet.

Og hunden fanger bolden. Som en dygtig vovse! Men det bedste ved klippet er egentligt, hvor pænt og fin han lægger bolden tilbage på nabofamiliens græsplæne. Hunden klatrer nemlig lidt op af stakittet, tilstrækkeligt nok til hans ansigt kan stikke op overfor og se nabogrunden. Samtidigt med han har bolden i munden naturligvis.

Siden slipper han den, så drengen kan hente den igen. Og sådan gentager processen sig!

Nogle gange behøver tingene ikke være sværere end det her! Lidt klassisk boldkast mellem en toårig og hans bedste ven, gravhunden.

Se klippet her nedenfor, og hvis du er enig med mig, hvorfor så ikke dele klippet videre til familie og venner på Facebook? Så får de også lidt glæde på internettet i dag. Ha’ en god dag!