Babyen skælder ud på familiens bulldog – se nu den uventede reaktion, den er helt vidunderlig!

Hunde og små børn er i min verden en helt vidunderlig kombination! Børn og hunde har tit en helt særlig opfattelse af verden – og de kan virkelig skabe fine bånd til hinanden.

Det her videoklip er endnu et bevis på det!

Børn og husdyr vokser ofte op sammen, og side ved side bliver de hinandens bedste venner. Der skabes et bånd som varer livet ud!

Dette virker tilsyneladende til at være et godt eksempel på lige præcis dette bånd, for pludselig går babyen hen til familiens bulldog – og “skælder hunden ud”. Nå ja, diskussionen er kun envejs, den store entusiasme besvares ikke rigtig af hunden.

Han sidder helt stille i sofaen, tager det roligt og har det skønt. Man får næsten den følelse, at hunden bare lader babyen få afløb for sine frustrationer (hvad parret taler om, er forståeligt nok lidt uklart).

Som en advokat

Jeg tror dog ikke, at babyen kunne have været så tæt på hunden – og jeg tror heller ikke han havde reageret så roligt – hvis ikke de to i bund og grund har en god relation til hinanden. De må være bedste venner.

Jeg kan heller ikke lade være med at grine over, hvor entusiastisk babyen kaster sig ud i diskussionen. Det er næsten som en forsvarsadvokat i en retssal, he he. Den vidunderlige hund, som er forbløffende rolig, lytter bare og tager imod det hele. Helt roligt.

Klippet har fået stor succes på nettet og har næsten 9 millioner visninger!

https://www.youtube.com/watch?v=nOhZivlLvOo

Del gerne videoen, hvis du også fik et smil på læben!