Bilisterne ser noget krydse vejen – ser nærmere og tror ikke deres egne øjne

Naturen har det med at overraske, når man mindst venter det. Netop det oplevede disse bilister, da de stødte på nogle højst uventede “fodgængere”.

Nu er videoen gået viralt på nettet, og siden den blev lagt på Youtube, er det fascinerende syn set over 13 millioner gange!

Det hele startede med en situation, som vi nok alle har oplevet på et tidspunkt i vores liv – men denne gang udviklede det sig spektakulært

Bilisterne var ude at køre bil i amerikanske Mason County, Washington, da de pludselig på afstand kunne se nogen forsøge at krydse vejen. De stoppede selvfølgelig i god ro og orden for at lade dem komme over vejen.

Men så stoppede det normale også. For i modsætning til lignende situationer var det hverken mennesker, rådyr eller gæs, bilisterne var nødt til at stoppe for at lade komme over.

Et spektakulært syn

Vejen, som bilisterne kørte på, snoer sig langs med floden Skokomish River, hvor overflødigt vand hvert år samler sig i pytter på vejen eller de omkringliggende marker.

Når vandniveauet stiger, åbner muligheden sig også for at svømme over vejen… og ja, du forstår nok, hvor vi er på vej hen.

Da disse bilister kom kørende på vejen, blev de mødt af en hel stime af laks, som var på vej over vejen. En uventet og vildt syn, som desuden blev foreviget på film fra afstand!

Vidoen, som blev lagt på Youtube , er blevet et massivt hit og set over en 13 millioner gange – og det er virkelig et opsigtsvækkende eksempel på naturens skønhed.

Se den spektakulære video nedenfor!

Wow, har du nogensinde set noget lignende? Tøv ikke med at dele videoen med dine venner, så de også kan se dette unikke naturfænomen!