Blind gadekat kunne ikke finde mad – se nu når den åbner øjnene 2 uger senere

Dyr har følelser ligesom mennesker. De føler sult, kærlighed og tryghed, ligesom vi gør, men de udviser ofte et stærkere overlevelsesinstinkt og en evne til at tilpasse sig nye miljøer.

Da dyrevennen Joe fandt killingen Cotton på gaden, var han udsultet og i så dårlig forfatning, at øjnene var helt lukkede. Gadekatten var ganske enkelt blind.

Da Joe tog den lille fyr med til dyrlægen viste han hurtigt, at han havde appetit på livet. Men ikke nok med det viste den lille kat, der var døden var, at den gemte på noget usædvanligt og smukt.

Dyreværnsaktivisterne fra Animal Friends Projekt i Palm Beach, USA, er vant til at håndtere herreløse dyr. Men da Carmen Vineyard og hendes venner skulle tage sig af katten “Cotton”, fandt de hurtigt ud af, at der var noget specielt over den lille kat.

Facebook/La LOCA De Los GATOS Oficial

Da Cotton blev fundet af Joe, havde han pletter på pelsen og øjnene helt lukkede, så han ikke kunne se noget. Joe valgte at tage Cotton med sig hjem, hvor den sultne kat straks begyndte at spise fra Joes andre kæledyrs madskåle.

Eftersom Cotton havde brug for behandling, valgte Joe at tage ham med til Carmen Vineyard og hendes venner på Animel Friends Project. Her modtog Cotoon behandling og viste hurtigt en voksende appetit. Men som om det ikke var nok, så begyndte Cotton også så småt at åbne sine øjne.

Facebook/La LOCA De Los GATOS Oficial

Cotton gav dyreværnsaktivisterne sin tillid, hvilket fremskyndte hans rehabilitering efter et hårdt liv på gaden.

– Han har hele tiden været legesyg og vist, at han stoler på os, skriver Carmen på organisationens Facebook-side.

Facebook/La LOCA De Los GATOS

Så snart Cotton åbnede sine øjne, opdagede de noget usædvanligt. Katten havde nemlig ét blåt og ét gul-grønt øje.

Facebook/La LOCA De Los GATOS Oficial

Organisationens dyrevenner fortæller, at de ikke kan få nok af at kigge katten i øjnene, eftersom de har en helt unik dybde. Se bare hvilken skønhed, der gemte sig bag den lille herreløse og syge gadekat.

Facebook/La LOCA De Los GATOS Oficial

Cotton er virkelig blevet smuk, efter han har fået den behandling og mad, han havde brug for. Katten er nu sund og glad, alt takket være de godhjertede dyrevenner. Du må hjertens gerne dele historien, hvis du mener, at Cotton er en smuk kat.