Blind kat hører sin yndlingssang i telefonen – se nu reaktionen som får alle til at smelte

De fleste af os har en favoritsang, som vi har et specielt forhold til. Der er bare noget særligt, når lige præcis den sang spilles. Det kan handle om melodien, teksten, sangstemmen eller en følelse som gør, at lige den sang varmer ekstra i brystet.

Og faktum er, at det ikke kun er mennesker som sætter pris på musik. Det gælder i allerhøjeste grad også for dyr – og katte som i det her tilfælde.

Sidste år spredtes nyheden om pianisten Sarper Duman over hele verden, efter han havde delt flere hjertevarme videoer på sociale medier. Pianisten havde reddet ni gadekatte og filmede, hvordan han beroligede dyrene med musikken og kunne få dem til at spinne med på de fantastiske pianomelodier.

Men Duman opdagede, at det ikke bare var hans egne katte, som holdt af musikken. Hans musik bliver også værdsat af en blind kat fra den anden side af verden!

Krammer en mobil

Videoen nedenfor blev sendt af en fan, og viser en blind kat som krammer en mobiltelefon samtidigt med han lyttede til Dumans pianospil.

I begyndelsen af videoen ligger mobilen mod en pude, og katten er lidt væk. Men da musikken begynder at strømme ud af højtalerne, ruller katten over mod telefonen og trykker den mod sit ansigt. Han putter sig ind, nyder musikken og man se, hvordan han virkelig værdsætter sangen!

Videoen har taget fart på nettet og likes af tusindvis og atter tusindvis af personer, hvilket man virkelig må sige er imponerende!

Selv blev jeg virkelig berørt – måden den blinde kat krammer om telefonen, da han hører sangen gennem højtalerne, er noget af det stærkeste jeg har set på film!

Det er næsten svært at forklare scenen for nogen, som ikke har set den – man må selv kigge!

Enig med man bliver påvirket? Del gerne videoen med dine venner, så de også kan se, hvordan musik kan påvirke!