Den hjemløse hund Sally har besøgt sin favoritrestaurant i 1 år – får mad af venlig ejer hver aften

I andre lande som USA, Mexico og Thailand er det fuldstændigt normalt med hjemløse hunde. Disse stakler har som det eneste mål at finde mad nok til at klare sig gennem dagen, og alt de ønsker sig er at få lidt kærlighed.

Mange skænker ikke disse herreløse hunde mange tanker, især ikke butiksejere og restaurantejere, som ofte jager dem væk fra deres territorium. Men det gjorde personalet på en Subway-restaurant i New Mexico ikke.

Vender tilbage hver aften

Da restaurantchefen så, hvordan Sally venligt og diskret sad foran kæden og kiggede ind, brast hans hjerte. Han kunne ikke nægte den lille hund mad, hvorfor skulle han?

Sally fik aftensmad, og har siden loyalt vendt tilbage til sin favoritrestaurant hver aften i et års tid.

Da Sally er herreløs, ved ingen, hvad hun rigtigt hedder. Men personalet på restauranten har givet hende en identitet i form af navnet “Subway Sally”.

Flere har set den fine lille hund sidde udenfor restauranten og har filmet hende. Nu har Subway-Sally succes på nettet, hvor hun smelter mange hjerter.

https://twitter.com/wydsimp/status/1214252146486591488?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.unilad.co.uk%2Fanimals%2Fstray-dog-visits-restaurant-every-day-for-free-food%2F

Alle hunde fortjener at blive set. Del for at hylde disse fine medarbejdere, som er et forbillede for alle.