Det magiske øjeblik hvor løven Aslan får sin frihed tilbage

Den ni-årige løvehan Aslan fik ikke en let start på livet. Han boede i naturreservatet Kevin Richardson Wildlife Sanctuary i Afrika, men blev allerede som lille løveunge bidt af sin egen far. Han var ganske enkelt det forkerte sted på det forkerte tidspunkt.

Løven, som mange anser for at være dyrenes konge, er et meget smukt dyr, som med stolthed bevæger sig frem, frygtløs og med hovedet højt.

© Youtube

Men Aslan udviklede problemer med sine tænder, han led af konstante smerter, og på grund af problemerne kunne han hverken jage eller spise ordentligt.

Han blev irritabel og aggressiv, og til sidst isolerede han sig selv fra resten af flokken.

Et helt team af dyrlæger tilbød at hjælpe den deprimerede hanløve, og de kom til naturreservatet for at udføre operationen. De var virkelig opsatte på, at han skulle have det godt igen.

© Youtube

Under operationen konstaterede dyrlægerne, at situationen var værre end hidtil antaget, og derfor var de nødsaget til at udføre operationer på flere af Aslans tænder.

I videoen nedenfor kan du se, hvad de trækker ud af Aslans mund:

Det var virkelig heldigt, at Aslan fik hjælp. Han blev virkelig som en helt ny løve efter operationen.

Du må hjertens gerne dele artiklen, hvis du mener, at dyrlægerne udførte et fantastisk stykke arbejde. Det er svært ikke at smile fra øre til øre, når man ser ham blive genforenet med sin flok!