Hjerteskærende foto: Her sørger kænguruen over sin døde partner – som blev kørt ihjel af fartbilist

Et foto af en kænguru, som sørger over sin døde partner, er gået viralt på internettet, da det har rørt tusindvis af mennesker over hele verden.

Et billede siger mere end tusind ord, siges det. Sådan er det i hvert fald med det hjerteskærende billede af en hankænguru, som står ved sin partners side, mens hun ligger livløs ved siden af vejen.

Kænguruens øjne taler for sig selv, de bærer på en stor sorg, da dyret forstår, at han har mistet sin partner.

Blev dræbt af fartbilist

GRIEVING ROOS SAD FAREWELLWildlife rescuers called to a deceased female kangaroo and her joey in Melbourne were…

Posted by Australian Society for Kangaroos on Friday, July 10, 2020

Ifølge The Epoch Times var det en fartbilist i Victoria’s Yarra Glen, Australien, som påkørte kængurumoren. Føreren skulle være stukket af fra stedet og have efterladt den døde mor og ungen i hendes pung.

“Hannen strøg hunnen”

På Facebook har Australian Society for Kangaroos delt det hjerteskærende billede, som viser scenen de blev mødt af, da de kom til stedet for at tage sig af det døde dyr.

”Dyrerettighedsforkæmpere blev kaldt til stedet, hvor en afdød hunkænguru og hendes baby i Melbourne. De blev overvældede af følelser, da de fandt en hankænguru, som stod lænet ind over sin døde partner og forsøgte at hjælpe hende.

Dyrevennerne observerede, at hannen strøg hunnen og så tydeligt oprørt ud over tabet og hans unges skæbne”.

Billedet fortsætter med at blive delt af dyrevenner i håb om, at mennesker vil forstå, at dyr også oplever sorg og smerte. Forhåbentlig vil fartbilister som denne tænke sig om, når de nærmer sig områder hvor dyrene lever.

Del gerne for at kæmpe for en mere retfærdig verden for dyrene.