Hunden efterlades fastlænket i skoven, så opdager dyrehelten det forfærdelige

Få ting gør mig så rasende som at se et uskyldigt dyr lide.

Især fordi man ved, at det så godt som altid kunne have været undgået – hvis bare deres ejere viste bare en lille smule hjerte.

Noge gange må man simpelthen undre sig over, hvorfor visse mennesker overhovedet anskaffer sig et dyr…

Genesis, en schæfer, blev fundet i skoven midt i en stor bunke skrald. I 3 dage havde hun gøet og ventet på, at hendes ejer ville komme tilbage, men ingen kom hende til undsætning.

Efter 3 dage alene og forladt hørte en beboer i området hendes fortvivlede gøen og alarmerede en dyreredningstjeneste.

 

Alex Kelly, som var den første på stedet, vandt Genesis i skraldebunken – fastbundet til et træ med et kabel, som sad bundet stramt fast om hendes ben.

“Var der gået bare en dag mere, var blodcirkulationen stoppet, og hun havde mistet sit ben”, siger Alex til DoDo.

Til sidst lykkedes det ham at vinde Genesis’ tillid, så han kunne fjerne kablet. Det var tydeligt, at Genesis havde haft et hårdt liv selv før hun blev efterladt.

“Det er tydeligt, at hun har født hvalpe og sikkert har indbragt en masse penge til sin ejer, det her er altså takken, hun får”, skriver Associated Humane Popcorn Park Shelter på Facebook.

What this beautiful German shepherd did to deserve this treatment, she'll never know. To be treated so cruelly, so…

Posted by Associated Humane Popcorn Park Shelter on Friday, June 22, 2018

Takket være dyreredderne har Genesis nu fået livet tilbage. Hun er lidt genert, men trods den frygtelige behandling, hun har måttet gennemleve, har hun ikke mistet livsgnisten eller sin kærlighed til mennesker – hvilket man tydeligt ser i klippet herunder!

Det er aldrig nogensinde okay at behandle et dyr så dårligt her. Heldigvis har vi mennesker som Alex! Håber virkelig at den person, der efterlod Genesis, aldrig nogensinde kommer i nærheden af et dyr igen!