Ingen vil adoptere deprimeret hund – 2 år senere dukker en kvinde op og vender op og ned på alt

Alle hunde fortjener et hjem, hvor de kan føle sig trygge og sikre. Men først og fremmest måske et hjem, hvor de får al den kærlighed de fortjener.

Desværre er det sådan, at mange er nødt til at bo på dyrehjem og ikke får den daglige kærlighed fra en ejer, som de burde få.

For hunden Bear troede ingen, at det øjeblik ville komme, da han altid blev tilbage, selvom folk adopterede andre hunde. Til sidst havde han været der i to lange år.

Jeg har selv to hunde og elsker dem, som om de var mine børn. Hver gang en ven taler om at anskaffe sig en hund, anbefaler jeg, at de tager på et dyreinternat, hvor der allerede er mange hunde, som er klar til at blive elsket af en rigtig familie.

Mange hunde har svært ved at finde et rigtigt hjem, og hunden Bear var nok den, som havde det ekstra hårdt.

Hunden Bear blev fundet på gaden

En dag blev han fundet på gaden i Flint, Michigan, og bragt til et dyrehjem i Detroit.

Foto: Facebook/DAWG

Bear var bare omkring syv måneder på det tidspunkt og afmagret. Han fik en plejefamilie i kort tid, men fordi en ny familie skulle flytte ind, kunne han ikke blive særlig længe. I stedet fik han plads på et særligt hundehjem, mens han ventede på at blive adopteret.

Ingen ville adoptere ham

Det nye hundehjem havde flere dage, hvor folk kunne komme og adoptere hunde. Hver gang håbede de, at alle hundene ville få et nyt hjem, men selvom det næsten altid var tilfældet, så var der en hund, som altid blev tilbage. Ingen ville adoptere Bear, og de forstod ikke hvorfor.

De troede, at han straks ville blive adopteret, da han kom derhen.

– Bear er vidunderlig med mennesker. Han elsker børn og voksne. Han er meget legesyg og elsker at blive kløet på maven og kan udføre enkle kommandoer, fortæller Kelley LaBonty fra dyrehjemmet DAWG i Detroit til The Dodo.

Foto: Facebook/DAWG

Men der var en ting, som måske gjorde det svært for folk at adoptere Bear. Han kunne ikke være omkring andre dyr, hvilket betød, at han behøvede et hjem, hvor han var det eneste dyr.

Forblev på dyrehjemmet i over 2 år

I løbet af årene havde DAWG hundredvis af arrangementer, hvor dyr kunne blive adopteret. Men Bear var altid tilbage. Ingen kiggede på ham, udover i et enkelt tilfælde. Men det endte hjerteskærende.

En kvinde var der i halvanden time og kunne rigtig godt lide Bear. Men det viste sig, at børnene, efter deres første møde hjemme i huset, ikke ville have ham, men en anden hund.

Foto: Facebook/DAWG

Bear blev ifølge Kelley deprimeret. Han ville ikke gå tilbage i bilen for at køre tilbage til dyrehjemmet, men trods dette nægtede de frivillige at opgive ham.

Blev deprimeret

Ved en stor begivenhed i Michigan var Bear den eneste hund, som ikke blev adopteret, og personalet tog et billede af ham, som siden gik viralt.

– Han ville ikke køre tilbage til kennelen. Mange mennesker sagde “jeg vil have ham, jeg vil have ham”, men 99 procent af dem, som sagde sådan, mente det ikke, siger LaBonty.

Der var nu gået to et halvt år, siden Bear kom til dyrehjemmet. Håbet om, at han skulle få et nyt hjem, begyndte lige så stille at forsvinde. Men det var da alting ændrede sig.

Foto: Facebook/DAWG

Via DAWGs Facebookside skriver organisationen, at Bear endelig fandt et hjem.

Blev endelig adopteret

En kvinde og hendes mand kom ind på dyrehjemmet – og valgte at adoptere ham til alles store glæde.

Øjeblikket vi alle har ventet på”. Bear er blevet adopteret efter 2,5 år i kennelen. Han har en stor have at løbe rundt i og kommer til at blive forkælet af sin nye mor og far. Han har endda fået en hundetræner, som vil hjælpe Bear og hans nye familie med at falde på plads. Alle os, som har elsket og taget os af Bear i al den tid, græder. Tak fordi I giver ham den chance, han har brug for”, skriver dyrehjemmet DAWGs på Facebook.

Den vidunderlige lille hund Bear fik endelig chancen for at blive elsket, præcis som alle hunde burde blive. Nu ønsker vi ham al lykke i fremtiden!

Intet dyr bør være alene uden et kærligt hjem, del hvis du er enig!