Katten redder babyen fra at styrte ned ad trappen

Babyen havde fundet en vej ud af sin babyseng – og var på vej mod trappen. Så reagerede katten pludseligt.

Overvågningskameraet fangede hele dramaet. Nu spredes billederne som en løbeild på sociale medier, og det er ikke svært at forstå hvorfor.

I klippet, som oprindeligt kommer fra Kina, kan man se, hvordan en baby kravler på gulvet. Det ser ud til at barnet har fundet en måde at komme ud af sin babyseng. Ingen voksne virker til at være i nærheden. Kun en kat.

Foto: Youtube

Babyen gør som katten – kryber på alle fire. Katten kigger lidt forvirret mod babyen og observerer tingene i nogle sekunder. “Hvad kan babyen nu finde på?”, virker den kiggende kat til at tænke.

Foto: Youtube

Babyen vender sig om

Pludseligt kan man se i klippet, hvordan babyen vender sig om. Det ser ud som om babyen kigger mod katten. Som heldigvis reagerer lynhurtigt…

Foto: Youtube

Så får babyen fart på igen og kravler lige mod trappen. Katten reagerer og forlader sin plads på sofaen.

Foto: Youtube

Se kattens “redningsaktion” her i klippet:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=45&v=kN1IHa4LVHs

I kommentarfeltet noterer flere, at barnet var alene i rummet og at situationen kunne være blevet meget farlig, hvis babyen var faldet ned ad trappen. Mange skriver også, at det ikke er godt at have et husdyr alene i samme rum som et så lille barn. Derudover skriver andre kommentarer som hylder kattens ageren, at katten “forstod” alvoren i situationen og derfor reagerede, sådan som han gjorde. Andre mener, at katten bare ville lege og derfor reagerede som den gjorde.

Hvad mener du om det her?

Heldigvis kom ingen til skade, og det er alligevel det vigtigste.

Del gerne videre hvis du også elsker katte!