Parrets hund opførte sig mærkeligt – førte dem til en nøgen 3-årig pige i en grøft

I foråret 2016 kom hunden Petunia hostilDelta Animal Shelter i den amerikanske by Escanaba. Hun havde brækket to ben, maven fuld af tæppestykker og brækkede ribben – det var kort sagt en hund, som havde oplevet mange forfærdeligheder i sit korte liv.

Men Petunia opgav ikke. Hun trodsede oddsene, blev stærkere, og mens den tidligere ejer blev tiltalt for dyremishandling, blev hun hurtigt adopteret af en ny, kærlig familie.

Hvilket var meget heldigt, for havde det ikke været for denne modige hund, ville en lille pige med al sandsynlighed ikke have været i live i dag.

Hos sin nye familie blev hunden hilst velkommen med åbne arme.

Hun blev omdøbt Peanut, fik den kærlighed, hun fortjente, og var en glædesspreder, som forgyldte familiens liv.

Hun havde fået en ny chance – men på en måde følte de nye ejere altid, at hun havde en slags sjette sans, som hun havde båret med sig fra sin mørke fortid.

Fotokilde: Delta Animal Shelter (Facebook)

For bare et par dage siden bemærkede den kvindlige ejer, at Peanut opførte sig mærkeligt.

Hunden løb op og ned ad trappen, gøede og peb højlydt, som om der var noget galt – hvorefter hunden løb ud til sin mandlige ejer ude i garagen for at fortælle, at hun gerne ville lukkes ud.

Manden i huset bemærkede også, at der var noget galt, og derfor valgte han at lukke Peanut ud… hvorefter hun med lynets hast løb mod marken lige bag huset.

Fotokilde: Shutterstock

Manden fulgte efter Peanut, og da hun stoppede, gjorde han en chokerende opdagelse.

Lige der, i en grøft, lå nemlig en 3-årig sammenkrøllet pige helt nøgen og rystede.

Peanuts ejer tog pigen op i sine arme, hvorefter han svøbte hende ind i sin trøje og tog hende med hjem til huset, hvor han ringede til politiet.

“Da ambulancen og politiet ankom, kunne den lille pige kun sige én ting – ‘vovsen'”, skriver Peanuts ejere i et indlæg delt på Delta Animal Shelters Facebook-side.

Fotokilde: Pixabay

Pigen blev kørt på hospitalet, hvor man kunne konstatere, at hun ikke havde fået nogen skader. Hvordan hun var endt alene og nøgen i en grøft bliver efterforsket i skrivende stund.

Ifølge CBS formåede politiet at finde frem til forældrene i et hus i nærheden – og eftersom pigen boede i usikre og usunde forhold, blev hun anbragt i de sociale myndigheders varetægt.

Én ting er dog sikker. Hvis det ikke havde været for helte-hunden Peanut, havde denne historie kunne have fået en mere tragisk slutning.

“En lille piges liv blev reddet i dag, takket være Peanut. Hun har været en velsignelse for os, og nu også for andre. Vi kan ikke med ord forklare, hvor taknemmelige vi er for, at Peanut er i vores liv, og hvor utrolig hun er. Hun er en del af vores familie nu, og takket være vidunderlige mennesker som jer på internatet, er hun i live i dag. Uden jer havde hun ikke blot været væk fra denne verden, men en lille piges liv havde måske også været spildt”, skriver ejerne på Facebook.

Det må have været skæbnen, at Peanut kom sig og endte hos den her familie, så hun kunne redde den lille piges liv.

Du må hjertens gerne dele historien med dine venner, så vi sammen kan hylde den modige hund og vise alle, hvor vigtigt det er, at vi har vores elskede hunde!