Tobenet hvalp fundet i en skraldespand – så blev dyrevennerne hans store helte

Alle dyr skal behandles ens, uanset hvordan de ser ud.

Denne syv uger gamle tobenede hvalp fik en hård start på livet, da ejeren valgte at kaste ham i en skraldespand.

Men heldigvis for lille Cupid var hans redningsmænd i lige nærheden. De fandt ham og valgte at give ham en frisk start på livet.

Det gør altid ondt i hjertet, når jeg ser dyr blive behandlet dårligt, uanset om det drejer sig om et lille dyr som en rotte eller en stor elefant.

I dette tilfælde handler det om den 7 uger gamle hvalp Cupid i Toronto, der blev født uden forben. En kvinde hørte den lille hvalp klynke fra en skraldespand, hvor hans tidligere ejer med al sandsynlighed havde lagt ham.

Fotokilde: Facebook/DogRescuersInc

Kvinden tog straks kontakt til en dyreredningsorganisation, som kom og hentede Cupid, hvorefter de kørte ham til et dyreinternat, hvor han fik al den kærlighed og varme, han fortjente.

– Han er virkelig sjov. Han mosler rundt og virker meget hård, siger Joan Znidarec fra organisationen Dog Rescuers til The Dodo.

Fotokilde: Facebook/DogRescuersInc

Der gik ikke længe, før dyreinternatet blev kontaktet af en familie, som ønskede at være plejefamilie for lille Cupid, og på denne måde fik den tobenede hvalp et nyt kærligt hjem.

Men på trods af at den lille hvalp har klaret sig gennem noget af det værste, et dyr kan udsættes for, oplever han stadig små problemer i hverdagen, da han mangler sine forben.

Fotokilde: Facebook/DogRescuersInc

– Man er nødt til at hjælpe ham, når kan skal på toilettet. Det kan være en udfordring at tage sig af hvalpe, og han har brug for lidt mere opmærksomhed. Jeg tror, at det var årsagen til, at han blev efterladt, men uanset hvad er det helt uacceptabelt, siger Znidarec til The Dodo.

Men snart kan Cupid lægge alt dette bag sig. Ud over sin nye familie får han også to proteser til sine forben, så han kan løbe rundt og lege ligesom enhver anden hund.. 

Fotokilde: Facebook/DogRescuersInc

Cupid er virkelig bedårende. Jeg er så glad og taknemmelig over, at dyrevennerne valgte at redde ham og gav ham en ny chance i livet. Du må hjertens gerne dele denne artikel med dine venner på Facebook, så vi sammen kan hylde disse fantastiske dyrehelte!