12-årig voldtages 43.200 gange: Sådan lever hun i dag

Da Karla Jacinto var 12 år gammel, mødte hun sit livs kærlighed. Hun kom fra et hjem med problemer, og da den ti år ældre mand behandlede hende som en prinsesse, faldt hun pladask.

Han lovede hende guld og grønne skove, og hun tog med manden til en anden by, Tenancingo i Mexico. Men alt var ikke så godt, som det så ud.

Youtube

Manden viste sig at være en alfons. Efter at have boet sammen i tre måneder tog han Karla med til Guadalajara, som er en af Mexicos største byer. Der tvang han hende til at sælge sig selv på gaden.

Fra ti om morgenen til midnat måtte hun stå på gaden og var tvunget til at tage imod cirka 30 kunder om dagen.

At flygte var umuligt for hende, og de hjernevaskede Karla og alle de andre unge piger til at tro, at der ikke fandtes nogen, som bekymrede sig om dem.

Alfonserne fik både politimænd og præster til at komme og købe sex. Derfor troede pigerne ikke, at der fandtes nogen, som ville hjælpe dem, hvis de forsøgte at flygte.

Youtube

“De uniformerede politibetjente kom ind i værelset og vi var tvunget til at gøre præcis, hvad de ville have. Det varede i tre-fire timer,” fortæller Karla.

“Jeg væmmedes ved dem, for de vidste, at vi var mindreårige,” siger hun også.

I de fire år, som hun var tvunget til at sælge sig selv, siger Karla, at hun var tvunget til at have sex 43.200 gange.

Nogle gange græd hun, men dem, som voldtog hende, grinte bare.

Youtube

“Jeg var tvunget til at lukke øjnene og døse hen, så jeg ikke så, hvad de gjorde ved mig, og så jeg ikke mærkede noget.”

Da hun var 16 år kom redningen. En organisation, som hjælper unge piger og drenge, der er blevet offer for human trafficking. Hun lykkedes endelig med at flygte fra det helvede, som hun var tvunget til at gennemleve i fire lange år.

Trods den frygtelige fortid, har hun besluttet sig for ikke at give op. Istedet sluttede hun sig til organisationen og hjælper nu andre til at kunne flygte.

Youtube

“Jeg havde aldrig troet, at pigen, som stod på gadehjørnet i høje stiletter, der blev set på som en prostitueret, skulle føle sig stærk igen,” fortæller Karla til CNNs Freedom Project. “I dag er der mange mennesker, som lytter til mig.”

For mange havde det været utænkeligt at fortsætte i det miljø, som gjorde hende så ondt, og endda tale åbent om det, der skete. Men i dag taler Karla fuldt ud åbent om det, hun gennemgik, så flere forstår alvoren og hvor slemt, det faktisk står til.

Hendes mål er at sprede viden og forhindre, at flere unge piger og drenge går samme tragiske skæbne imøde, som hun selv gjorde. I dag er Karla 24 år gammel.

Hvilken utroligt stærk ung kvinde. Selvom hun gennemlevede et helvede, står hun i dag med rank ryg og dedikerer sit liv til at hjælpe andre.

Her kan du se et indslag med Karla:

Del for at hjælpe Karla med at sætte fokus på problemet og for at ønske hende lykke til med sit livsvigtige job i fremtiden!