13-årig dreng vil løbe hjemmefra – betjentens svar er noget vi alle kan lære af

Da en politibetjent i South Caroline blev ringet op af en 13-årig dreng, kunne han aldrig have forestillet sig det, der ville ske bagefter. 

13-årige Cameron Simmons var bekymret, da han tastede nummeret til politiet. I den anden ende af røret var betjenten Gaetano Accerra, og han besluttede sig for straks efter samtalen at køre hjem til drengen. 

De satte sig ned på trappen foran huset og begyndte at tale. Cameron fortalte, at han tænkte på at løbe hjemmefra. Han sagde, at hans mor skældte ham ud, fordi han spillede på sin storebrors tv-spil.

Men betjenten Gaetano Acerra forstod snart, at problemet stak dybere end det. 

Han bad om at få lov til at se huset indeni og så snart, at drengens værelse var ganske tomt. Der var ikke et eneste møbel, og tøjet lå i en affaldssæk. Cameron havde ikke engang en seng. 

Cameron fortalte, at familien kæmpede i modvin. De var blevet tvunget til at flytte fra deres hjem i Texas til South Carolina for at hjælpe en syg slægtning, som boede i nærheden. 

Gaetano fik en klump i halsen, da Cameron fortalte om familiens hverdag og så deres hjem. 

Rørt helt ind i sjælen besluttede betjenten sig for at gøre noget ud over det sædvanlige. Noget, der absolut ikke står i jobbeskrivelsen for en betjent. 

Cameron, hans bror og hans mor havde ingen anelse – men i al hemmelig forberedte Gaetano en stor overraskelse. 

Han brugte ugevis på at samle møbler ind til familien, så han kunne give sin nye ven Cameron et helt nyt værelse. 

Med hjælp fra sin bror fik Gaetano et skrivebord, stole, en seng og tv-spil til Cameron. Camerons bror fik også et nyt soveværelse og et bordhockeyspil, som brødrene kunne lege med sammen. 

13-årige Cameron blev rørt til tårer, da han opdagede, hvad betjenten havde gjort for ham. Og efter at historien er blevet spredt på sociale mennesker, begyndte mennesker fra hele verden at sende bidrag til familien. 

Er det ikke bare fantastisk, hvordan en utrolig kæde af venlighed fra fremmede i hele verden rent faktisk kan forbedre menneskers liv?

Det er noget, vi alle kan inspireres af og tage med os videre.

Hvis du også tror, at venlighed afføder venlighed, så del gerne denne solskinshistorie videre.