14-årig tager robotbaby med hjem til skoleopgave – resultatet får moren til at tabe kæben

Lawren Cole Galloway ved en ting eller to om at opfostre børn. Som mor til fire er hun vant til at tage hånd om sine børn og deres behov og alle de stresfaktorer, som har tendens til at dukke op i hverdagslivet.

Derfor sukkede hun også opgivende, da hendes 14-årige datter kom hjem med en baby som var så virkelig som den kunne være uden faktisk at være rigtig.

Lawren bestemte sig for ikke at blande sig i datterens opdragelse som var en del af en skoleopgave i et kursus om børneopdragelse. Eftersom barnet havde alle de “rigtige” behov som et virkeligt barn har, vidste moren præcist, hvad datteren stod overfor.

Hvad hun derimod ikke vidste var, hvordan denne vigtige opgave skulle ende…

Facebook/Lawren Cole Galloway

Lawren forklarede på sin Facebook-side: “Mød “William. Han er Olivias “lade som om-baby” i hendes opgave om børneopdragelse i skolen. Nu, mød Olivia med William. Hun har haft ham siden fredag aften. Hun er totalt udmattet og klar til at droppe kurset og aflevere William tilbage. (Måske sågar kaste ham tilbage”).

Det havde givetvis været en enorm lærdom for den 14-årige at påtage sig rollen som mor over weekenden. Lawrens favoritøjeblik var, da datteren stormede ind hendes værelse klokken 03 om natten og græd, fordi hun ville sove.

“Hun græd rigtige tårer, mens hun madede ham med hans flaske. Hun bad mig hjælpe hende, fordi hun bare ville have lidt søvn?? Jah, nej”, skrev Lawren.

Facebook/Lawren Cole Galloway

Samtidigt som var Lawren optaget af at være mor rigtigt – til en 3 uger gammel nyfødt baby – havde hendes ældste datter fået en forsmag på, hvordan det var at være enlig forælder og have ansvaret for et andet liv alene.

Da weekenden blev til søndag så den 14-årige frem mod det tidsrum, som normalt var hendes tid til at koble af. Men den her gang havde babyen “William” helt andre planer.

Lawren skrev: ”For at gøre en lang historie kort, var Olivia nødt til at varme sin mad 3 gange. At made ham tog næsten 20 minutter, han skulle bøses af, skiftes og cirka vugges i 12 minutter. Efter en katastrofemiddag, gik Olivia hen for at tage et bad. Hun pakkede William ind i sin autostol og tog ham med på badeværelset. Hun var klar ganske hurtigt og forklarede, at hun havde besluttet sig for at tage et bad i stedet”. 

Facebook/Lawren Cole Galloway

Selvom det næsten ikke behøves at siges, kunne Olivia ikke vente med at aflevere William tilbage, da mandagen kom. Robotbabyen havde opdaget, at han 3 procent af tiden var blevet “håndteret uforsvarligt”, hvor Olivia var mislykkedes med at holde babyens hoved korrekt.

“Olivia mislykkedes med sin opgave. At have søskende havde på INGEN måde forberedt hende på, hvordan det var at have sit eget barn. Den her opgave bør være obligatorisk for både drenge og piger på gymnasiet”, afsluttede Lawren.

Vi er helt enige. At tage hånd om en baby er ingen nem opgave, og mange teenagere har brug for at lære, hvad livet indebærer, når du bliver forælder. Da flere og flere unge personer bliver gravide, er det måske en opgave som den her der er brug for, for at man kan løse problemet. 

Del den her artikel hvis du synes, at teenagere bør lære, hvor svært det er at opfostre et rigtigt barn!