17-årig hører kradsende lyd fra parkeret bil – indser at nogen ligger bundet i bagagerummet og ringer 112

Når man vågner om morgenen kan man aldrig vide, hvilke situationer, man kommer til at stå over for i løbet af dagen.

Der er nye møder og indtryk hver dag, og sommetider kan underlige små sammentræf gøre, at man ender på et tidspunkt og sted, som man aldrig nogensinde havde forestillet sig.

17-årige Kayla Rose, for eksempel, var bare ude at gå en morgentur med sin hund – da hun pludselig befandt sig i, hvad hun kalder “en gyserfilm”.

Det var en kølig torsdag morgen, omkring klokken 07. Teenagepigen Kayla Rose, 17, skulle snart afsted i skole – men inden da besluttede hun sig for at gå en morgentur med hunden Milkshake.

Men da de var ude at gå i kvarteret i amerikanske Irvington, New Jersey, fangedes Kaylas opmærksomhed snart af en underlig lyd.

Det kom fra en parkeret bil ved siden af gaden – og lød som en banken og kradsen.

kayla rose, irvington
Foto: Youtube

“Som i en gyserfilm”

Kayla gik forsigtigt nærmere. Hun råbte “hallo” lidt tøvende og blev til sin skræk mødt af en mandestemme indefra bagagerummet.

Kayla blev bange og nervøs. Hun forstod, at nogen var låst inde i bilens bagagerum – og var nødt til at reagere straks.

– Jeg gik over til min nabo tværs over gaden, og de ringede til politiet. Der sker aldrig sådan nogle ting her, siger hun ifølge New York Post.

– Hun sagde, at det føltes som om, at hun var med i en gyserfilm, siger Kaylas mor Marie Banks ifølge New York Post.

kayla rose, irvington
Foto: Youtube

Mand lå bundet i bilen

Politiet ankom snart til stedet, og det lykkedes at åbne bilen. I bagagerummet fandt de en mand, som var bundet med tape og helt forslået i ansigtet.

Ifølge New York Post var manden blevet kidnappet, bestjålet og udsat for biltyveri. Han skulle også være blevet tvunget med til hæveautomater, hvor gerningsmændene skulle have tvunget ham til at hæve penge.

Manden var skadet, men ikke i livstruende tilstand. Men hvem ved, hvordan det kunne være gået, hvis ikke 17-årige Kayla Rose var det rette sted på det rette tidspunkt – og turde handle i stedet for at gå forbi. Nu hyldes hun som en helt i nabolaget.

– Jeg sagde til hende, ”Du har reddet et liv i dag. Du er en helt”, siger mor Marie Banks til New York Post.

Hvilket utroligt held, at Kaylas instinkt fik hende til at reagere hurtigt. Jeg forstår virkelig, hvorfor hun hyldes som en helt!

Del gerne for at hylde den 17-åriges indsats!