Betjenten ser noget mærkeligt i vejkanten – springer nærmere og mødes af grusom opdagelse

Det betjenten Eric gør for bilisten John forandrer hans liv. At være handlekraftig og reagere når man ser en ulykke, kan gøre en stor forskel på udkommet. Da politibetjenten Eric Devers, som arbejder ved Ohio State Highway Patrol, for nyligt fik et alarmopkald om en trafikulykke, så var det hans beslutsomhed som afgjorde forskellen på liv og død. Nu spredes historien og billederne fra trafikulykken på nettet. Sådan her bør flere reagere, når nogen er i nød eller behøver hjælp, Eric er virkelig en helt i mine øjne.

I videoen kan man høre betjenten fortælle, at han har fundet føreren fastspændt og med dårlig vejrtrækning.

Ulykken var sket på en motorvej og føreren John Depue havde tabt kontrollen over bilen efter at være blevet ramt af atrieflimren. Efter betjent Eric ankom til stedet, blev Johns vejrtrækning værre. Til sidst stoppede John helt med at trække vejret.

Så gør betjenten alt han kan for at vække føreren: “Dø ikke! Dø ikke! Kom op igen. Åben øjnene, kom igen!”, hører man betjenten skrige.

https://www.youtube.com/watch?v=03HLZk2hWzw

Han begynder at udføre hjerte- og lungeredning og til sidst begynder føreren John Depue at ånde igen. I sammenlagt 12 minutter forsøgte betjenten med genoplivning, inden ambulancen kom til stedet. Havde betjenten Eric Devers ikke været i nærheden og ikke forsøgt med genoplivningen, så havde John ikke været i live i dag.

Via Fox & Friends kunne helten Devers og John Depue genforenes i tv. “Hvordan kan man udtrykke tilstrækkeligt tak til nogen, som har reddet ens liv? Jeg tror klart, at han var min engel den dag”, siger John til kanalen.

Politiheltens kommentar?

“Jeg gjorde bare, hvad jeg vidste, jeg var nødt til at gøre”.

En fantastisk indsats! Sådan her bør flere reagere, når de ser en ulykke.

Vil du have flere artikler som denne i dit feed, så klikker du bare på “synes godt om”-knappen nedenfor.