Døv mor får hørelsen tilbage efter 34 år – næste overraskelse kommer da svigermors plan afsløres

Forestil dig, at du har været døv hele livet – for pludseligt at kunne høre efter en operation.

Lige præcis det skete for 34-årige Sarah Churman fra Burleson, Texas, USA.

Hun havde levet et liv uden at kunne høre – men over 30 år senere gennemførte hun en operation, som gjorde, at hun kunne begynde at høre på højre øre igen. Alt hun ønskede var at lytte til sine børns grin og høre fuglene kvidre udenfor vinduet. Da hun en dag hørte om et nyt implantat, som var på markedet ville hun straks have, at lægerne skulle prøve det på hende. Der var bare ét problem: Operationen var dyr – og hun havde ikke råd.

Foto: Youtube

Det hele ville koste 30.000 dollars – pr. øre! Dette var virkelig dyrt, og hun havde kun råd til et i så fald, fortalte hun i et interview med den amerikansk talkshow-vært Ellen DeGeneres.

I publikum sad Sarahs svigermor, og hun fortalte, at hun havde taget penge ud af sin pensionsopsparing for at Sarah skulle kunne få opereret sit ene øre og få hørelsen tilbage.

Foto: Youtube

Svigermoren fortalte, at Sarah er den “bedste svigerdatter i verden”, og da Ellen først hørte om familiens historie, vidste hun straks, at hun ville have dem med i programmet. De forklarede, at Sarahs sygeforsikring i USA ikke dækkede operationen, og det var derfor det blev så dyrt.

Men hvad Sarah ikke vidste, da hun gik ind i tv-studiet var, at firmaet som udfører disse operationer sammen med Ellen havde en overraskelse til familien i tv-studiet. Det var noget som skulle få hende til at græde. Se hele afsløringen i tv-klippet her nedenfor.

Jeg blev så berørt af familiens historie. Del gerne videre hvis du også synes, at det var fint gjort af Sarahs svigermor at bruge sine pensionspenge på, at Sarah kunne høre sine børns stemmer.