Farmor stikker 2-årigs fødder i kogende vand – brænder dem så slemt at pigen kan miste dem

Advarsel: Artiklen indeholder grafiske billeder, som viser resultatet af overgreb mod børn. Indholdet kan anses for stødende.

Som mange gange før efterlod Brittany Smith sin toårige datter Kaylee i hænderne på sin forlovedes mor i troen på, at hun ville være en pålidelig barnepige. Men efter at have efterladt datteren hos svigermor den 11. august 2019 kom Brittany tilbage for at finde sin 2-årige skrigende af angst og smerte.

Den dag havde Brittany og hendes forlovede Kyle været i spa med deres to ældre børn. Fordi Kaylee bare var to år og ikke kunne svømme, tænkte forældrene, at hun stadig var for lille til værdsætte spaen. Derfor kunne lille Kaylee have kvalitetstid med farmor imens.

På dette tidspunkt havde farmor Jennifer passet Kaylee mange gange før, uden at noget underligt var sket, i hvert fald så vidt Brittany vidste.

2-årig skreg af smerte

Efter at have efterladt Kaylee hos svigermor i Chattanooga, Tennessee, tog resten af familien mod spaen. Men inden de nåede frem modtog Brittany et opkald fra Jennifer, som sagde, at de måtte vende om og komme tilbage straks.

“Jeg fik et opkald fra Jennifer. Jeg kunne høre Kaylee skrige i baggrunden”, fortæller Brittany til Metro. “

“Hun sagde, at jeg skulle komme hjem med det samme. Jeg spurgte hende, hvad der var sket, men hun ville ikke fortælle mig det”.

Mor Brittany tog tilbage til Jennifers hus og fandt sin pige skrigende af smerte. Hendes små fødder var ekstremt forbrændte med store, gule vabler, som strakte sig op af hendes ankler.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2658573757553508&set=a.148673445210231&type=3

Først forsøgte Jennifer at skjule, hvad der egentlig var sket. Hun sagde, at hun havde lagt Kaylee i et badekar, og da hun havde forladt værelset i et par minutter, så brændte Kaylee sig.

“Selv hvis historien var sand, så ved man, at man aldrig efterlader et barn i et ubevogtet badekar,” sagde Brittany.

Kaylee måtte straks køres på sygehuset for at få lægehjælp. Politiet og lægerne kunne se, at der ikke var noget, som tydede på det var en ulykke, og de frygtede, at Kaylee aldrig mere kunne gå igen.

“Jennifer fortalte til betjente fra Rhea County (Sheriff’s Office), at hun bevidst havde straffet Kaylee, efter vores lille pige havde gjort hende oprørt,” fortæller Brittany.

Straffede pigen fordi hun var ulydig

Ifølge NewsChannel 9 fortalte Jennifer, at hun straffede barnet ved at stikke fødderne i kogende varmt vand, dette fordi hun havde “en dårlig dag”.

“Det så ud som om, at hendes hud bare smeltede af”, fortæller Brittany i interviewet.

Uanset, hvor anstrengende et barns opførsel er, så kan det aldrig fortjene sådan en behandling.

“Det er helt forkert. Der findes ikke noget i den her verden, som en 2-årig kan gøre for at fortjene dette”, siger Brittany.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2647126692031548&set=a.148673445210231&type=3

Skaderne var så alvorlige, at der var en risiko for, at Kaylee ville miste fødderne. “Da jeg så dem, var det bare, det var den værste brandskade jeg nogensinde har set…” sagde Rocky Potter, en betjent fra Rhea County Sheriff’s Department. “Det her er noget af det værste jeg har set”.

Siden den forfærdelige hændelse den 8. september 2019, har Brittany set sin lille pige gennemgå fem operationer. “Vi tager en dag ad gangen,” sagde hun.

I en opdatering, som Brittany publicerede på Facebook den 3. oktober 2019, skrev hun: “… Min baby gør det så godt, hun går ikke som hun plejer, men vi når dertil. Et skridt ad gangen, og det er alt, hvad der betyder noget”.

https://www.facebook.com/brittany.smith.1654700/posts/2685458948198322

Efter at have stukket sit barnebarns fødder i kogende vand, blev Jennifer pågrebet og anklaget for groft overgreb mod børn, ifølge Hayleys lov, hvilket kan give hende 15 til 80 års fængsel.

Den 23. oktober lavede NewsChannel 9 en opdatering om, at Jennifer var blevet sigtet for yderligere to alvorlige anklager om overgreb mod børn.

At nogen kan gøre sådan her mod et barn, forstår man slet ikke. Sådan noget skal bemærkes for at kunne forebygges. Børnemishandling er fuldstændig uacceptabelt.