Finder 11 000 kroner i “drikkepenge” på bordet – så gør servitricen det eneste rigtige

At arbejde som servitrice er hårdt arbejde. De slider og slæber, ofte til en elendig løn, uden brok og altid med et smil på læben. Drikkepengene, de får, er altid et kærkomment tilskud i kassen. Netop derfor er denne servitrices gode gerning så utroligt fin og uselvisk.

Amerikanske Kaylie Cyr arbejder som servitrice på restauranten Buffalo Wild Wings. Hun havde, som mange andre, læst nyheder, hvor søde restaurantgæster havde givet tjenere utroligt generøse drikkepenge.

Posted by Kaylie Cyr on Friday, November 11, 2016

Indså straks at noget var galt

Men da hendes stamkunde Glen efterlod 1 700 dollar, svarende til næsten 11 000 kroner, på bordet, da han gik, vidste Kaylie godt, at de ikke var til ham. Derfor gav hun dem straks videre til sin chef.

Pengene tilhørte egentlig Glenns virksomhed. Da han indså sin fejl, kom han straks tilbage til restauranten, selvom han ikke regnede med nogensinde at se sine penge igen. Til sin store overraskelse lå der præcis det beløb, han havde efterladt.

For at vise sin store taknemmelighed overfor den venlige heltinde Kaylie gav han hende hundrede dollar. Det overraskede Kaylie, for hun følte jo bare, at hun havde gjort det eneste rigtige.

– Man kan jo tro, at nogen, som gør noget så fint, gerne vil have ros for det, men hun tænkte slet ikke på det. Sikke et fantastisk menneske! siger Glenn til ABC ifølge siden Western Journal.

Jeg plejer altid at sige, at ærlighed varer længst, og det er denne historie et perfekt eksempel på. Del denne artikel med dine venner, så de også kan læse om heltinden Kaylie!