Gravid kvinde ligger døende på asfalten efter bilulykke – så indtræffer miraklet da sygeplejersken nægter at give op

Keith Ezell redder liv til hverdag. Han arbejder som sygepljerske og er vant til at håndtere patienter, som kommer ind på sygehuset med alle mulige skader og sygdomme.

Men at han skulle tvinges til at redde nogens liv, inden han gik på job, kunne han aldrig ane.

Den 19. februar i år var han på det rette sted på det rette tidspunkt – og blev en skytsengel. Keith var på vej til jobbet, men tog en omvej, eftersom han skulle gøre et ærinde for sin mor.

Da hørte han et brag.

Keith srpang ud fra sin bil og kiggede nærmere for at se, hvad der var sket. Det viste sig, at noget frygteligt var hændt.

To biler var kørt sammen. Til den lokale TV-station WKYC Channel 3 News fortæller Keith, at han løb hen til bilerne og så en af førerne stå og skrige:

– Hun trækker ikke vejret! Hjælp mig! Hjælp mig!

Keith fik øje på en kvinde, som lå på jorden. Hun svævede mellem liv og død.

Og som om situationen ikke var dramatisk nok: Hun var desuden gravid.

– Hun var i princippet væk. Så jeg lagde hende på jorden og påbegyndte hjerte- og lungeredning, sagde Keith til TV-kanalen.

Kvinden var heldig, for Keith var så velforberedt med sin sygeplejerskebaggrund, at han til og med havde udstyr til åndedrætsredning i bilen. Han forsøgte at få liv i hende i et par minutter efter, at folk var samlet rundtomkring i deres venten på politiet. Efter nogen tid begyndte han at tvivle.

– Hun begyndte at blive blå i ansigtet, havde ingen puls, og jeg tænkte bare en ting: Hun må ikke dø her.

Og heldigvis gjorde hun heller ikke det. Straks efter at ambulancen til stedet, hørte Keith, at personalet kunne mærke, hun havde puls.

Kvinden overlevede, og havde det ikke været for Keith, som kørte forbi stedet den dag, havde hun måske ikke været i live i dag.

Keiths helteindsats viser også, hvorfor alle bør lære hjerte- og lungeredning. Her er en lille instruktionsvideo – tag gerne 46 sekunder og se den.

Hvem ved, måske redder du et liv en dag, fordi du har lært det?

Del gerne denne vigtige information videre til familie og venner – så hjæpes vi ad med at redde liv!