Kæresten hastes på sygehuset for at føde femlinger – så ser jordemoderen den utrolig løgn på ultralyden

Den forventningsfulde kommende far Paul kørte sin gravide kæreste Barbara i fuld fart til sygehuset, da fødslen nærmede sig. Paul skulle ikke bare opleve at blive far for første gang, parret skulle have femlinger efter at hans kæreste havde gennemgået en ni måneder graviditet med stor mave. Det var i det mindste, hvad han troede. 

Da Paul mødte jordemoderen, fik han at vide, at han var blevet offer for en frygtelig løgn. 

– Hun lod mig vælge navnene, siger en knust Paul, som troede, at han skulle være far til Daily Mail. 

– Jeg har mistet alt, det var hele mit liv. 

Paul Servat mødte Barbara Bienvenue på nettet, da han var 35 år gammel. Det sagde hurtigt klik, og de startede et forhold.

Efter at have mødtes intensivt i to måneder fortalte Barbare, at hun var gravid – til Pauls store glæde.

Skulle være far til femlinger 

Da Barbara fortalte Paul, at han skulle være far til tvillinger, blev lykken dobbelt så stor, men i takt med at maven voksede, kom beskeden om endnu en baby.

Til sidst stod det klart, at Barbara havde femlinger i sin mave – det var i hvert fald hvad hun sagde.

Paul var overvældet og forventningsfuld ved tanken om at blive far. Da han fortalte sine forældre, at de skulle være bedsteforældre, blev de meget begejstrede og delte de glade nyhed på de sociale medier.

A Montreal man who believed for months that he was going to be the father of quintuplets has spoken out about the moment…

Posted by Iking Moore on Sunday, March 23, 2014

Hastede kæresten på sygehuset til fødslen 

Paul forberedte et børneværelse med fem senge med hjælp fra flere, som engagerede sig i at støtte parret, da fem børn ikke er let at forsørge.

Da det var tid for fødslen, hastede Paul sin kæreste på sygehuset, forventningsfuld og nervøs.

Fandt ingen børn i maven

Men lykkerusen skulle snart byttes ud med et chok. Da jordemoderen havde taget blodprøver kom mareridtsbeskeden: Der var ingen børn. Men det var ikke fordi børnene var døde i maven, sandheden var, at der aldrig havde været babyer. Kæresten Barbare var nemlig fantom gravid, hvilket er en usædvanlig tilstand, hvor en kvinde kan opleve at have symptomer for og føle sig gravid, selvom hun ikke er det.

– Hun lod mig vælge navnene, siger en knust Paul, som troede han skulle være far, til Daily Mail.

– Jeg har mistet alt, det var hele mit liv.

Fantom graviditet er kroppens skyld

I stedet for at føde blev Barbara behandlet og gennemgik en psykisk undersøgelse. Formodenligt havde Barbara ikke taget en graviditetstest og parret havde ikke været til en ultralyd sammen for at fastslå graviditeten.

Men at opleve en fantom graviditet kan være så tilpas stærk, at selv jordemødre bliver snydt ved en ultralyd. Kroppen er helt utrolig, når det kommer til fantom graviditet, fordi hormoner og symptomer er så stærke, at det faktisk føles, ser ud og opfattes som om, at man er gravid. Den psykiske opfattelse af et barn i maven er kroppens snyd.

Se videoen om Barbaras fantom graviditet og Pauls fortvivlelse:

I Barbaras tilfælde har hun det ikke godt og har løjet overfor Paul hele tiden. Hvordan man kan gøre sådan mod nogen er helt ufatteligt. Et tip er altid at tjekke op på tingene ordenligt og ikke stole for meget kun på en persons ord.

Spred gerne dette videre så andre kan opleve historien.