Kvinde vågner med mærkelig følelse i øret: 9 dage senere opdager lægerne det modbydelige indvendigt

Har du nogetsinde set noget skræmmende, men tænkt, at det kun er noget som sker på film?

Det her er lige præcis sådan en historie, der er bare en ting som er anderledes, det her er faktisk sket. Og jeg kan næsten ikke forestille mig noget værre.

Det var bare for nogle måneder siden, at skrækscenariet udspillede sig i Florida, USA.

Katie Holley og hendes mand havde købt et nyt hus og var flyttet ind. De havde også diskuteret, om de skulle bestille en skadedyrsbekæmper for at holde skadedyrene væk fra deres nye hjem.

En morgen vågnede Katie op og følte, at hun havde noget i øret. Hun tog en vatpind for at undersøge, hvad det var, men hun havde aldrig forestillet sig, hvad hun skulle se på vatpinden, da hun tog den ud.

Facebook/Kok Hwa Roland Goh

“Det var som om nogen havde placeret en isterning i mit venstre øre – men det var noget meget værre”, skrev hun i et essay i SELF Magazine og fortsatte: “Da jeg tog vatpinden ud, så jeg to små mørkebrune ting, som sad fast på toppen. 

Sekunder senere forstod jeg, at det var ben. BEN. Ben som kun kunne høre til en eventyrlysten kakerlak, som udforskede min øregang”.

Kakerlak i øret

Ifølge FOX News bekræftede Katies mand, at det meget rigtigt var en kakerlak, som var kravlet ind i hendes øre. Men trods tapre forsøg kunne manden ikke få krybet ud, og parret måtte i stedet opsøge en læge.

Lægen på akutmodtagelsen hældte en væske i øret, som bedøvede og sågar dræbte kakerlakken, inden den kunne blive fjernet.

“Jeg kan ikke forklare følelsen af en kakerlak, som er ved at dø i en meget følsom kropsdel”. 

Lægen fjernede senere, hvad han troede var hele kakerlakken, og Katie blev sendt hjem med antibiotika.

Katie Holley
Facebook/Katie Holley

Havde stadig ondt efter ni dage

Ni dage senere havde hun stadig ondt, og tog direkte hen til sin lokale læge og fortalte, hvad der var sket.

Katies øre blev skyllet yderligere fire gange og hun så, hvad hun troede kunne være yderligere et ben.

Jo mere lægen arbejdede med øret, jo mere af kakerlakkens krop blev synlig og til sidst havde de samlet seks dele af kakerlakken, som havde været i Katies øre i ni dage.

Katie blev sendt videre til en specialist for at kontrollere, at hele kakerlakken virkelig var væk.

“Da jeg satte mig i den fancy stol på hans kontor senere den dag, satte ørelægen en form for mikroskop bag mit hoved. Han sagde ikke meget, men bekræftede, at der stadig var noget derinde. Med hjælp af et værktøj som lignede en meget stor saks, fik han fat i HELE HOVEDET, DEN ØVERSTE DEL AF KROPPEN OG FLERE BEN OG ANTENNER.” 

Kackerlacka
Pinterest

Lægen fortalte også, at det var anden gang bare den dag, at han havde fjernet en kakerlak fra en patiens øre, skriver FOX News.

For tiden sover Katie med ørepropper, mens hun venter på at en skadebekæmper skal komme og spray huset, så de slipper for at opleve samme skrækscenarie igen.

Del artiklen med en ven, som også er bange for at et kryb skal krybe ind i øret, når han eller hun sover. 

En ting er sikker, hvis jeg skal på camping til sommer, kommer jeg helt klart til at sove med ørepropper.