Mor henter 8-årig datter fra eftersidning, så afsløres skolens “fængselscelle”

Når man efterlader sit barn i skolen, så er man som forælder forhåbenlig sikker på, at ens barn bliver passet af uddannet personale, som altid sætter ens barns bedste i første række. 

En irettesættelse kan være på sin plads, hvis børn opfører sig dårligt, men forhåbenligt er det ikke noget som sker ofte. 

Ingen forælder vil have et opkald fra læreren og høre, at ens barn har opført sig dårligt. 

Rock Ridge Elementary School
Foto: Youtube

Her i Danmark er det ikke normalt at bruge eftersidning som straf, men det bruges meget i USA. 

Da Connie Ramstad, mor til otteårige Algra, fik et opkald fra skolen om, at hendes datter havde opført sig dårligt, blev hun skuffet og sur på sin datter, rapporterer The Denver Channel.

Hun havde været ondskabsfuld overfor en anden elev, og det var så ikke sådan Connie havde opfostret sin datter. 

Connie Ramstad
Foto: Youtube

Da hun kom til skolen for at hente sin datter, fik hun dog et større chok. For det første virkede det ikke til, at Alegra havde være ondskabsfuld, hun havde bare forsvaret sig, da hun blev udsat for mobning. 

Desuden var det ingen almindelig eftersidning i et klasseværelse, som den otteårige var blevet straffet med. Hun var blevet låst inde. I noget som lignede en rigtig fængselscelle. 

Alegra Ramstad
Foto: Youtube

Skolen kaldte rummet for “eftersidningsrummet”, men var faktisk et skab på 1,2 * 2,4 meter.

Uanset hvad grunden var til at Alegra fik en eftersidning, så synes jeg ikke, at det er okay at skolen låser et barn inde. 

Alegra
Foto: Youtube

Alegra havde grædt i flere timer efter hendes mor havde hentet hende, og var siden hjemme fra skolen i tre dage, efter hun var blevet så traumatiseret. Moren tog sin datter ud af skolen efterfølgende.  

Hvad synes du, er det rigtigt af skolen at låse et barn inde? For mig er det helt uforståeligt, at hun ikke kunne sidde i et almindeligt klasseværelse. Herregud, pigen var kun otte år. 

Del gerne din mening i kommentarfeltet nedenfor. 

Del artiklen med dine venner på Facebook, hvis de også kan læse denne historie.