Moren er i chok efter bilulykken, når jeg hører grunden til det koger jeg

Det er ikke den første gang, jeg skriver om en bilulykke forårsaget af nogen, som først har drukket alkohol og siden ment, at det var okay at sætte sig bag rattet.

Alt for ofte går det grueligt galt med uoprettelige følger.

Dette indlæg er skrevet af en ambulancesygeplejerske bare få timer efter, at en familie blev knust.

WikimediaCommons

For jer som ikke ved det: Jeg er en ambulancesygeplejerske i San Diego. Normalt havde jeg ikke delt noget som dette offentligt, men nu gør jeg det, fordi jeg håber, at nogle af jer idioter kan tænke jer om en ekstra, når det kommer til at køre bil beruset.

For nogle timer siden kom jeg til en trafikulykke, hvor den ene bil lå på tage, den anden i en mur. Der sad en kvinde på kantstenen dækket i blod, hun holdt et barn i sin favn, som var blevet delt i to.

Wikipedia

Hun forsøgte gang på gang at sætte hans afhuggede hoved på kroppen for at gøre ham hel igen. Fra den anden side af vejen kom en desperat mand imod ig med en livløs pige i sine arme. Så snart jeg kom ud af ambulancen, kastede manden bogstaveligt talt den 7-årige pige i min favn.

Han stod ved siden af og kiggede på, da mine kollegaer pumpede medicin efter medicin ind i hendes vener, satte en tube i hendes hals og skød elektriske chok gennem hendes krop. Deres bil var blevet totalsmadret af en spritbilist, som kørte over for rødt lys med over 100 kilometer i timen.

Imgur

Pigen var blevet smidt 10 meter ud gennem bilruden og drengens hoved var blevet hugget af, af kofangeren på førerens bil. Begge forældre og den ekstremt berusede fører gik uskadte derfra, men børnene kommer aldrig til at vågne. Jeg så en familie blive ødelagt i dag. Vær ikke en dum idiot.

Shutterstock

Jeg forstår ikke, hvordan man kan være så dum og uansvarlig, at man kører bil, når man er beruset. En familie er ødelagt, to uskyldige børn er døde. Verden kommer aldrig til at blive den samme igen, hverken for den ramte familie eller for spritbilisten.

Det er ALDRIG i orden at sætte sig bag rattet, når man er beruset, og det er ALTID i orden at stoppe nogen, som er alkoholpåvirket, fra at køre.

Hjælp os med at sprede dette livsvigtige budskab, hvis en deling kan redde et liv, er det dét værd!