Moren siger at datteren har skadet sig selv – da faren kommer til sygehuset ser han straks at noget er galt

Det bliver mere og mere almindeligt, at mennesker, der er gift eller lever sammen, går hver til sit. 

Selvom man i en perfekt verden gerne havde levet sammen resten af livet, er det meget bedre at bryde op i stedet for at leve i et destruktivt forhold, som hverken gør dig, din partner eller dine børn glade. 

Sanda Alibabic og Senad Kardasevic fra Slovenien havde en datter sammen, men da Sanda mødte en ny mand, blev de separeret. De skiftedes nu til at passe deres fælles datter Arina, som var to år gammel. 

Facebook/SenadKardasevic

Sanda flyttede straks sammen med sin nye kæreste, Jakupi. Det varede ikke længe, før Senad bemærkede, at Arina tit havde blå mærker, når han hentede hende. 

At børn får blå mærker er jo ikke så ualmindeligt, men Senad syntes nu alligevel, at der var noget underligt. Til sidst kontaktede han de sociale myndigheder og fortalte om sine bange anelser, men der skete intet. 

De kunne ikke finde noget, der tydede på, at pigen blev behandlet dårligt. 

Facebook/SenadKardasevic

Desværre blev det kun værre. 

En dag, da Senad var på vej for at hente sin datter, fik han et forfærdeligt telefonopkald. Sanda hævdede, at Arina var løbet ind i en radiator og var kommet til skade. Sanda havde ringet efter en ambulance, og Arina lå nu på intensivafdelingen, skriver Daily Mail.

Trods morens historie talte pigens skader deres tydelige sprog. Hun havde både mærker og brækkede knogler, som tydeligt indikerede, at dette ikke var en selvforskyldt ulykke.  

Facebook/SenadKardasevic

Mens lægerne kæmpede for at redde pigen, kom politiet for at hente Sanda og Jakupi.

Trods lægernes hårde arbejde kunne Arina ikke kæmpe mere, og hun døde to dage senere. 

Senad havde våget over sin datter hele tiden, og hans verden brast sammen, da hans elskede datter trak vejret for sidste gang. 

Nu trygler Senad myndighederne om at tage sager med mistanke om børnemishandling mere alvorligt. Ingen børn skal dø på den måde, særligt ikke når en voksen faktisk har alarmeret om mistanken. Hvis du mistænker, at et barn bliver mishandlet, så kontakt de sociale myndigheder. 

Facebook/BoneThugs-N-Harmony

Hjælp os med at dele Senas og Arinas historie, så flere får øjnene op for børnemishandling, så det aldrig sker igen!