Mormor tager ukendt vej hjem til huset, da opdager drengen noget på jorden som får ham til at fryse til is

I den teknologiske verden vi lever i, hvor mange er fastklistret ved skærmen både derhjemme og ude blandt andre, er det endnu vigtigere, at vi nogle gange standser op og ser os omkring.

Det var noget, som drengen Karter gjorde, da han sad i sin mormors bil på vej til deres hjem.

Men af ukendte årsager tog de en forkert afkørsel og måtte køre ad en ukendt vej til huset, hvilket endte med at blive livsvigtigt.

Drengen Karter var lige blevet hentet af sin mormor efter skole og sammen kørte de hjemad. Men på vejen kørte mormoren for langt ved en afkørsel, og så måtte de tage en helt anden vej hjem til huset. Karter tænkte ikke videre over det, men fortsatte bare med at kigge nysgerrigt ud af bilruden.

Han skulle få øje på noget, som fangede hans opmærksomhed.

Foto: Youtube

Mormor Carolyn tog en genvej over en stor parkeringsplads, så de kunne spare lidt tid, nu de skulle køre en længere omvej. De holdt udkig efter andre biler og fodgængere, som var på P-pladsen, så ingen ulykke skulle indtræffe.

Men Karter så hurtigt noget, som fik ham til at fryse til is – og straks vidste han, at han måtte gøre noget.

Foto: Youtube

“Du skal køre tilbage!”

På jorden lå en mand, som ikke så ud til at trække vejret. På trods af at Karter kun er seks år gammel, indså han, at noget var galt og skreg til sin mormor, at hun skulle bremse og vende om. Til at begynde med troede hun, at barnebarnet bare havde set noget i sin fantasi, men snart fandt hun ud af, at det var alvor.

“Du må standse. Han er skadet, han er skadet. Du skal køre tilbage!”, råbte Karter til sin mormor, hvilket hun fortæller til  WTKR News.

Mormor Carolyn vendte om og standsede bilen. De løb hen til manden og ringede straks til 112 for at få en ambulance til stedet. En anden person i nærheden så situationen og løb hen og begyndte at give hjerte- og lungeredning, mens de ventede på ambulancen.

Foto: Shutterstock

Den livløse mand blev transporteret med lynets hast til sygehuset, men Carolyn og Karter vidste ikke, hvad der derefter skete med ham. En uge senere fik Carolyn en meddelelse på Facebook af mandens familie, som takkede dem for, at de var stoppet op for at hjælpe.

Det viste sig, at manden havde fået et hjerteanfald, men takket være Karters hurtige reaktion, havde de nået at redde hans liv i tide.

Foto: Youtube

Havde drengen ikke set manden og været så opmærksom på sine omgivelser, havde han måske ikke klaret sig. Karters hurtige evne til at opfatte situationen reddede et menneskeliv.

– Jeg bliver stadig følelsesladet, jeg er bare taknemmelig. Karter tog ikke et nej for et nej, han var fast besluttet på at hjælpe, og jeg er glad for, at han gjorde det, siger mormor Carolyn til WTKR News.

6-årige Karter er virkelig en rigtig helt! Tryk på del for at hylde hans fantastiske gerning!