Tragiske nyheder: Dreng blev sendt hjem med smertestillende mod tandpine – dør 3 dage senere

Når det gælder børn, skal en moders instinkt altid tages alvorligt. En forælder kan ganske enkelt mærke, når noget er alvorligt galt med barnet.

Forældrene til 7 måneder gamle Malakai Parone opdagede, at drengen fik udslæt i forbindelse med feber og skyndte sig at tage ham med på hospitalet. Men selvom de aldrig opgav forsøget på at give drengen den hjælp han behøvede, så lykkedes det ikke personalet at se farerne og stille den rigtige diagnose.

Drengen blev sendt hjem med smertestillende, og forældrene fik at vide, at han havde tandpine, fordi han var ved at få tænder – men to dage senere døde Malakai på tragisk vis.

GoFundMe

En udredning efter Malakais død, på et sygehus i australske Perth, viste, at det ikke lykkedes lægerne at stille den rigtige diagnose for drengen. Dette, da han blev sendt hjem fra to forskellige hospitaler i august 2016.

Lægerne havde affejet drengens symptomer som tandpine, da han var ved at udvikle tænder. Men det var først efter et besøg hos familiens læge og et tredje hospitalsbesøg, at lægerne indså den virkelige alvor.

Lægerne havde taget fejl af drengens symptomer og tilstand. I virkeligheden var Malakai blevet ramt af en meningokokinfektion også kaldet hjernehindebetændelse.

Døde af meningokokinfektion

Da lægerne opdagede symptomerne og stillede den rigtige diagnose, var det dog for sent.

Drengen blev anbragt i livsforlængende maskiner og døde tre dage efter sit første hospitalsbesøg.

Dr William Holloway sagde under undersøgelsen, at manglen på konsekvens i Malakais behandling på forskellige sygehuse kunne være en faktor til, at hans liv “faldt mellem to stole”, ifølge 7 News.

Parents want answers over baby's death

Malakai Parone's parents sought help from doctors three times in the days before their son passed away. Now they want answers about why the seven-month-old didn't get the treatment he needed.

Posted by Checkpoint on Sunday, September 4, 2016

Mine tanker er med drengens familie. Hvil i fred lille ven, nu er du hos englene.

Del venligst den her historie, så flere indser, at lægernes første vurdering kan være forkert.

Jeg håber, at de indblandede på sygehuset og lægerne har revideret deres rutiner, så dette aldrig behøver at ske igen.