Foto: Mike Kollöffel/TV 2

TV 2 afslører stor nyhed: Badehotellet vender tilbage denne dag

I starten af det nye år kan danskerne igen følge med, når ‘Badehotellet’ slår dørene op for sjette sæson af den populære tv-serie.

Hvis du er en af de mange danskere, som glæder sig til et gensyn med Edith, Fru Andersen, Edward Weyse og alle de andre ansatte og gæster på ‘Badehotellet’, så er der gode nyheder.

Ventetiden er nemlig snart ovre for trofaste fans, som glæder sig til næste sæson af den populære TV 2-serie ‘Badehotellet’.

Det skriver TV 2.

Sidst i januar 2019 slår ’Badehotellet’ dørene op til sjette sæson, som byder på både hygge, intriger, historiske øjeblikke og dilemmaer. Og ikke mindst et gensyn med Edith, som vender tilbage i den nye sæson.

Femte sæson sluttede med en dramatisk finale, hvor Otto Frigh døde, efter han var fundet sammen med sin kone. Edward Weyse og Helene Aurland fik omsider hinanden. Og sidst, men ikke mindst, forlod Fie Kjær hotellet sammen med sin skibsreder Morten Enevoldsen.

Ifølge TV 2 tager serien i denne sæson et spring frem i tiden til sommeren 1939. Her står verden på tærsklen til en ny stor krig, og der er gået seks år siden, at seerne sidst så hotellet og alle dets gæster.

– Vi gav selvfølgelig os selv en udfordring, da vi besluttede at springe seks år i handlingen, men det har været sjovt at se på alle de kendte karakterer på ny og sige: Hvad er der sket med hver især i mellemtiden? Hvor er de lige nu? Men først og sidst har det været utrolig interessant at føre handlingen op i en tid, der pludselig bringer verden udenfor ind på en ny måde, fortæller forfatterne bag serien, Hanna Lundblad og Stig Thorsboe, til TV 2.

Du kan se det første afsnit af sæson seks mandag den 28. januar klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.

Del gerne denne nyhed med alle dine facebookvenner, som også glæder sig til et gensyn med ‘Badehotellet’.