Buddet opdager mystisk skrift på pakken, kigger nærmere og ringer lynhurtigt til politiet

At arbejde som bud kan være et stressende job. Nogle dage kræver der flere udbringninger end andre, men fremfor alt ved man ikke, hvad der kommer til at ske næste dag.

Det skulle dette bud, der hentede en helt almindelig pakke hos en familie i Robertsville, USA, opdage.

Han tog imod pakken og begyndte at gå mod sin bil. Men da han kiggede nærmere på adressen, fik han et chok – og fandt telefonen frem for at ringe til politiet.

Hvad der begyndte som en helt almindelig dag, skulle slutte med en heltedåd for budet i Robertsville i Missoiri, USA.

Som sædvanligt hentede han pakker fra forskellige personers hjem, men denne gang var noget anderledes. Som sædvanligt gik han op til et hus, tog imod en pakke fra en kvinde som stod i døråbningen og gik siden tilbage til sin bil.

Men på vejen standsede han – og så to ord på pakken som fik ham til at fryse, skriver New York Post.

Foto: Youtube/Inside Edition

Behøvede hjælp

På pakken stod der “Ring 112”. Hvad buddet ikke vidste var, at kvindens mand, James Taylor Jordan stod bag hende i døren og sigtede et våben imod hende.

Det var for at hun ikke skulle gøre noget, som han mente var dumt, men hun havde en plan.

Foto: Youtube/Inside Edition

Ringde straks til politiet

Hun så buddet som sin redning – og hurtigt efter at han havde ringet til politiet, kørte en specialstyrke ud til huset. Jordan blev anholdt og ført i arresten. Og samtidigt skulle kvinden, som også var Jordans hustru, fortælle den frygtelige historie.

Hun og sit treårige barn havde været holdt gidsler i over 15 timer. I den tid var det lille barn blevet låst inde på badeværelset uden hverken mad eller vand.

Hun fortæller desuden, at hun ikke havde tilladelse til at bruge telefonen eller forlade huset, og efter et flugtforsøgt havde han slæbt hende ind i huset igen. Hun var desuden blevet seksuelt- og psykisk udnyttet.

Foto: Youtube/Inside Edition

Heroisk indsats

Heldigvis var det lykkedes kvinden at skrive de to ord på pakken, så budet kunne skaffe hjælp.

Buddet gjorde alt det rigtige og virksomheden han arbejder for, skriver i en udtalelse, at de er meget stolte over hans modige og heroiske indsats.

“Vi er alle taknemmelige for at han, efter over et årti hos os, gjorde præcis hvad han var trænet til, da han så en kunde var i fare”, skriver virksomheden ifølge Liftable.

Foto: Youtube/Inside Edition

Ægtemanden Jordan bliver tiltalt for blandt andet mishandling, ulovlig våbenbesiddelse og at have udsat et barn for fare.

Heldigvis sørgede kvindens kreative plan for, at både hun og barnet blev reddet samtidigt med buddets hurtige reaktion blev afgørende.

Buddet er en rigtig helt, som reagerede straks han indså, at kvinden var i fare. Del for at hylde hans heroiske indsats!