Moren tør ikke åbne døren – kigger siden på overvågningskameraet og ser en teenager

Det er vigtigt at advare børn om ikke at åbne døren for fremmede, når de er alene hjemme. Jeg tror, at dette er en regel mange voksne lever efter – også moren Melissa Vang. I nyhederne har vi læst, hvordan indbrudstyve banker på døren for at se, om nogle er hjemme med alle mulige taktikker for at komme ind i huset.

Men den her gang var det ikke som Melissa troede.

Foto: Facebook

Melissa var alene hjemme med sine to døtre, da de for nogle år siden pludseligt bankede på døren. De ventede ikke besøg, så Melissa blev naturligt nok mistænksom.

Ved yderdøren findes et overvågningskamera. Det havde familien sat op for at holde styr på mennesker, som bevægede sig udenfor. Melissa tænkte, at hun ikke skulle åbne og kiggede i stedet på overvågningskameraet lidt senere. Hun forklarede i de lokale nyheder:

– Jeg åbner aldrig døren for fremmede eller personer jeg ikke genkender, siger Melissa til KCTV5 News Kansas City.

Men den her fremmede ville ikke famlien noget ondt.

Det indså Melissa straks, da hun senere på dagen kiggede på filmen. Kameraet havde i stedet fanget noget som rørte hende dybt i hjertet.

Det var ingen indbrudstyv på kameraet. Det var en teenager. Og han havde kun gode intentioner.

Dette skete: Unge Tyler Opdyke ringede på døren for at se, om der var nogle hjemme. Da ingen åbnede, kiggede han sig omkring. Ha så op og opdagede, at der var et overvågningskamera. Det gik han frem til. Melissa kunne se, at Tyler havde noget i hånden. Han rakte det lige frem mod kameraets linse, så familien kunne se, hvad det var.

Melissa genkendte den straks. Det var mandens pung! Og den indeholdt næsten 10 000 kroner i kontanter.

övervakningskamera pengar
Foto: KCTV5 News Kansas City/Facebook

Det viste sig, at Tyler arbejdede med at dele reklamer ud i området. Da han i på familiens indkørsel, fik han øje på tegnebogen. Manden havde tabt den, da han stressede ud til bilen.

Tyler strakte sig frem mod kameraet – og holdt tegnebogen op mod det. Siden gjorde han noget utroligt smart. Han viste tydeligt for kameraet, hvor han gemte pungen, inden han begav sig videre. Han tænkte formentligt, at de ville kigge på filmen senere og opdage tegenbogen. Et meget smart trick, hvis du spørger mig.

Men han var ikke helt overbevist, og kunne ikke slippe tanken om tegnebogen. Han ville virkelig vide, om den var kommet til den rette person, så et stykke tid efter kørte han tilbage til huset for at se, om familien var kommet hjem.

Det var her han mødte Melissa. Hun var tydeligvis rørt – efter at have kigget på videoen og set Tylers fine gestus.

– Jeg tænkte bare på, hvad jeg ville have at nogen gjorde, hvis jeg tabte min pung, forklarer Tyler i et interview senere.

Familien var utroligt taknemmelige over hans fine handling! Her nedenfor kan man se videoklippet fra overvågningskameraet:

VIDEO: A teen in California found a wallet with $1,500 in cash, so he did what many probably wouldn’t: he returned it.MORE >>> http://www.kctv5.com/story/36405489/watch-teen-caught-on-camera-returning-wallet-to-owner

Posted by KCTV5 News Kansas City on Tuesday, September 19, 2017

Dett kalder jeg medmenneskelighed og sund fornuft! En rigtig god dreng, der har lært det rigtige her i livet! Del gerne denne historie videre for at inspirere andre med at tænke på samme måde som Tyler. Vi har brug for flere positive nyheder i vores Facebook-feed i dag!