Par får mærkelig seddel på restauranten – da de ser beskeden på parkeringspladsen løber de tilbage

En orkan havde taget parrets hjem og forårsaget oversvømmelse. 

Parret havde intet sted at tage hen og havnede på en restaurant. 

Der mødte de en tjener, som efterlod en seddel til dem. Hvad der stod på sedlen, fik dem til at løbe ind på restauranten igen, skriver Western Journal.

Orkanen “Harvey” forårsagdede 51 bekræftede dødsfald. En person døde i Guyana og de 50 andre i USA. Orkanen hærgede i Atlanten og dele af USA og var utroligt kraftig – den blæste 200 kilometer i timen. I byen Rockport mistede blandt andre Carlos Sepeda Jr og hans hustru Tammy deres hjem, som blev ødelagt og udsat for oversvømmelse.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205170915228950&set=a.1167886933817&type=3&theater

Deres hjem ødelægges

At miste sit hjem er en forfærdelig oplevelse, som tærer på kræfterne. Alle ting var ødelagte og kun minderne fulgte med Carlos og hustruen Tammy derfra. Sammen med Tammys mor samlede parret kræfter ved at gå ud og spise på en restaurant i Fairfield, Texas. På restauranten mødte de en tjener ved navn Mary Gough.

Carlos og Tammy fortalte Mary, hvad der var sket, og hun svarede tilbage, at hun havde set en del om sagen i nyhederne. Mary fortsatte med at stille en masse spørgsmål og kom godt ud af det med parret. Hun følte med dem.

Hendes service og venlighed blev øst udover Carlos og Tammy, som forlod restauranten efter et godt besøg trods omstændighederne.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1700543109955752&set=a.1700571456619584&type=3&theater

Hun gav parret en seddel

Men da de skulle til at takke og gå, gav Mary dem en foldet seddel. Carlos og Tammy bestemte sig for at åbne sedlen, da de kom ud på parkeringspladsen.

Men det som stod på sedlen fik dem til at løbe ind i restauranten igen.

På sedlen havde Mary skrevet:

“Dette er ikke meget sammenlignet med jeres tab. Køb noget specielt til jer selv. Gud velsigne jer, mine tanker er hos jer”. 

I sedlen på en 100-dollarsseddel – omkring 650 danske kroner.

Carlos delte den fine gestus på sociale medier

Carlos og Tammy gik ind og sagde, at det var alt for meget, og at hun ikke skulle give dem sine penge. Men Mary insisterede på, at de tog pengene og nægtede at tage dem tilbage. Hun ville, at dette fantastiske par skulle unde sig selv noget godt i de tragiske omstændigheder.

Carlos bestemte sig for at skrive et langt indlæg på Facebook, hvor han opfordrede alle til at besøge den her restaurant og give ekstra drikkepenge til Mary. Indlægget er sidenhen blevet delt mere end 30 000 gange.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203707672648800&set=a.1315196736470&type=3&theater

Hvilken utrolig fin gestus af Mary, som ville hjælpe parret, efter at de havde været udsat for naturkatastrofen. Pengene kan måske ikke løse parrets problemer, men omtanken fra Mary var måske lige det som parret behøvede.

Spred gerne dette videre for at hylde godhjertede mennesker som Mary.