Ærlig Annemette Voss med besked om familien

‘Den store bagedyst’-vinder Annemette Voss er netop blevet mor for fjerde gang, men hendes lille søn Luca er ikke vild med lillesøster.

Der var flere bump på vejen, inden 39-årige Annemette Voss endelig kunne bringe sin lille datter Rita med hjem fra Herlev Hospital.

Efter et par døgns observation efter den veloverståede fødsel er hun og manden Micky Fridthjof nu ved at indrette sig som en familie på seks medlemmer.

Men det er ikke alle, der er lige vilde med den lille pige, for Annemette Voss’ seksårige søn Luca skal stadig lige vænne sig til den nye situation.

– Det er ingen hemmelighed, at Luca ikke var vild med ideen om at skulle blive storebror – og da slet ikke til en pige. Det gad han ikke rigtig…i udgangspunktet, skriver Annemette Voss ærligt.

Sønnen tør op

Hun har indtil fået mange spørgsmål om, hvordan den lille dreng har taget det af sine følgere efter fødslen.

I første omgang har hun ikke følt sig klar til at give et ærligt svar, men Annemette Voss kan nu berette, at hendes søn er ved at tø lidt op.

– Efter hun er kommet til verden, har vi ladet ham tage det helt i hans eget tempo. Det betyder også, at i går aftes var første gang, han havde lyst til at prøve og holde hende, skriver den nybagte mor.

Storebror vil ikke røre

Lille Luca er dog stadig ikke vild med at røre ved Rita, og forældrene ved ikke helt hvorfor.

Men de har nu valgt, at han først skal gøre det, når han er klar og synes, det er meget ærligt, at storebror har erkendt, at han er ikke helt forelsket i den lille ny.

LÆS OGSÅ: Annemette Voss efter fødslen: Deler svære tanker om moderskabet

Vi er sikker på, at de nok skal vænne sig til hinanden!

Del dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook!