Anders Agger sætter fokus på syg ungdom: Nu deler han rørende ord om oplevelsen

TV-vært Anders Agger har dykket ned i forholdene for psykisk syge unge på Holmstrupgård, og at det har affødt et væld af reaktioner fra omverdenen.

Det er blevet til en række populære programmer fra DR-værten Anders Agger i serien ‘Indefra’, og senest sætter han fokus på psykisk syge unge.

Her har han nemlig besøgt bostedet Holmstrupgård ved Aarhus, hvor han i øjenhøjde har mødt en række unge, der kæmper med livet.

Nu deler han et opslag på Instagram, hvor han fortæller, at reaktionerne i forbindelse med programmerne har været overvældende.

– Vi er blevet lagt ned af reaktioner på serien. Og kan hverken helt eller halvt besvare eller kvittere. Men tak for interessen og de mange fine indspil og teorier – vi læser alt, hvad vi kan, skriver han i opslaget.

Se opslaget herunder eller klik her.

Ung fik kram

På billedet giver han et varmt knus til den unge Amalie, som han fik en snak med i tredje udsendelse af serien om de psykisk syge unge.

Her understreger han også, at at armslængde-princippet ind imellem blev testet, da han gæstede stedet, og det derfor faldt ham naturligt at gøre dette.

– De bakser, minsæl, med hver deres ting, men de håber også, at der bliver en plads til dem derude, skriver han om de unge.

Anders Agger
Foto: Kim Frost Photography/Ritzau Scanpix

Familien er sammenbragt

Anders Agger slutter af med at skrive, at man heldigvis ved, at langt de fleste unge i Danmark er velfungerende, men at programmet altså sætter fokus på den voksende gruppe, der ikke er.

Selv kender TV-værten da også til at have med unge mennesker at gøre. Privat danner TV-værten par med kæresten Lissa, som han har sønnen Rasmus med.

Og desuden har han to bonusbørn, da hans kæreste har en søn og datter fra tidligere forhold, og han har tidligere udtalt sig om kærligheden.

– Kærligheden har jo forandret sig i og med, at den har fået patina. Når man er 56 år, er man selvfølgelig et andet menneske, end da man er 25. Man er ikke længere så skråsikker og utålmodig og alt muligt, har han tidligere sagt til BILLED-BLADET.

Familien er lykken

Her understregede TV-værten også, at det er i små stik, at han mærker rigtigheden af, at han er sammen med sin kæreste, og at de har tre børn.

Her beskrev han også, at han var mest lykkelig, når han var sammen med kæresten, deres børn og børnebørn.

Rørende ord fra Anders Agger!

Vi synes bare, at Anders Agger er en skønt TV-vært. Skriv dine tanker om programmet i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!