Camilla Ottesen har skiftet spor: Nu deler hun nyt om fremtiden

TV-vært Camilla Ottesen er i gang med en bestyrelsesuddannelse ved CBS, så nu prøver hun noget helt andet af ved siden af TV-karrieren.

Efter mange år i TV-brancen er TV-vært Camilla Ottesen nu i gang med noget helt nyt, da hun har kastet sig over en bestyrelsesuddannelse på CBS.

Det er dog langt fra slut med TV-produktionen, men TV-værten har altså valgt en ny retning, der bygger ovenpå det, hun i forvejen kan.

Heldigvis har hun det rigtig sjovt med den nye uddannelse, så det er et fint valg, hun har truffet.

– Jeg har ikke nogle produktioner lige nu, men jeg er i gang med bestyrelsesuddannelsen inde på CBS. Så det er meget sjovt – jeg var i skole hele dagen i går og høre om regnskaber, siger Camilla Ottesen til Newsner Danmark.

Studie er sjovt

TV-værten forklarer, at det skal kombineres med hendes arbejde i TV-branchen, men at hun havde lyst til, at der skulle ske noget andet.

– Så det er meget sjovt og meget fedt at være tilbage på skolebænken. Sjovt at lære noget helt andet – det er meget langt væk fra TV-branchen men virkelig sjovt, siger Camilla Ottesen.

TV-værten forsikrer dog, at der er mere TV på vej, og at hun stadig er ansat på Viaplay men lige nu afventer, hvad der skal ske.

Camilla Ottesen
Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix

Camilla Ottesen er alene

I påsken drager Camilla Ottesen i sommerhus med gode venner, familie, og hun regner med bare at skulle hygge sig, mens børnene er ude at rejse.

– Den ene bor i Sydafrika, og den anden skal ud at rejse med sine venner, så jeg er faktisk alene hjemme, men det skal nok gå, forsikrer Camilla Ottesen.

Tilbage i 2020 blev TV-vært skilt efter mange års ægteskab, og hun har for nyligt udtalt sig om tiden efter skilsmissen.

– Jeg var sammen med min eksmand i 20 år, inden vi blev skilt. I dag har vi et fint forhold og holder vores børns fødselsdage sammen, men det er et stort skift, har hun udtalt til ugebladet Hendes Verden.

Børn er flyttet

TV-værten har været en smule overvældet af de mange beslutninger, hun har skullet tage alene siden skilsmissen – bl.a., når hun bygger sommerhus.

Men samtidig erkender hun også, at det er sjovt at være alene igen, og hun er flyttet til København, mens børnene er fløjet fra reden, hvilket har givet frihed.

Nu går hun oftere ud for at spise eller drikke en drink, og der er mange, der inviterer hende, så hun kan gøre dem selskab.

Vi ønsker Camilla Ottesen held og lykke med det nye studie!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!