Foto: Handout / Reuters / Ritzau Scanpix

Caroline Wozniackis rørende besked til kæresten

Den danske tennisspiller har delt en rørende besked til kæresten – på en helt særlig dag.

Dagen i dag er yderst speciel for Caroline Wozniacki. I dag er det nemlig hendes forlovedes fødselsdag. Den tidligere basketballspiller David Lee fylder 36 år, og det har fået den danske tennisspiller til at dele en rørende besked på Instagram, hvor hun hylder deres kærlighed.

– Jeg elsker hvert minut og hver dag jeg får sammen med dig! Jeg kan ikke vente med at se, hvilke skøre og sjove eventyr de næste 60 år bringer, men for nu, tak for at være min bedste ven og være der i tykt og tyndt, skriver Caroline Wozniacki og slutter den rørende besked med et hjerte.

Her kan man se parret dele et passioneret kys, hvor Caroline stråler i en lang rød kjole.

Men billedet og den søde tekst på Instagram er ikke det eneste sted, hvor Caroline Wozniacki kommer til at hylde deres kærlighed i år.

Caroline Wozniacki og David Lee er forlovet, og selvom deres bryllupsdato ikke er meldt ud offentligt, så kan meget tyde på, at der ikke er længe til Caroline Wozniacki får en ny titel. For to uger siden lagde tennisspilleren flere billeder op fra sin polterabend, hvor land andre Serena Williams deltog.

Traditionelt bliver denne dag holdt kort før brylluppet.

Hvor er det skønt at se, hvordan kærligheden blomstre mellem de to. Del hvis du vil ønske Caroline al held og lykke i fremtiden!