Christian Degn og Trine drømmer om et barn mere: Nu afslører de nyt om babyplanerne

TV-værten Christian Degn har ikke lagt skjul på, at han og hans forlovede Trine drømmer om et barn mere, og nu giver han en status på deres planer.

Omkring årsskiftet blev det offentliggjort, at regeringen vil indføre gratis fertilitetsbehandling til barn nummer to.

Det var en rigtig god nyhed for TV-værten Christian Degn og hans familie, der består af hans forlovede Trine og deres søn Vagn.

De fik nemlig deres søn i sommeren 2022 på trods af Christian Degns nedsatte sædkvalitet og har ikke lagt skjul på, at de kunne drømme om et barn mere.

Christian Degn
Foto: Emil Nicolai Helms/Ritzau Scanpix

Parret var rørte

Se billedet herunder eller klik her.

– Vi begynder 2024 med tårer på kinden. Sikke en nyhed i statsministerens nytårstale! Tak for at lytte, Mette. Tak til TV 2 Danmark for, at I ville sætte barnløshed på dagsordenen 🙏🏻 Vi er begge rørte. Og lykkelige ❤️, skrev Christian Degn dengang på Instagram.

Nu sætter TV-værten ord på parrets planer om at udvide familien, som altså har fået bedre betingelser efter statsministerens udmelding.

– Vagn har ikke bedt om noget endnu. Så der er også en vis alvor – for mit vedkommende – forbundet med at få et barn nummer to, fordi min sædkvalitet ikke er i top, siger Christian Degn ærligt til BILLED-BLADET.

Barn bliver gratis

TV-værten udtrykker også, at det ikke er sikkert, at parret vil kunne undfange på naturlig vis, og derfor er planerne om et barn mere ikke aktuelle lige pt.

Dog slår Christian Degn endnu engang fast, at det glæder ham, at det er vedtaget på Christiansborg, at fertilitetshjælpen til barn nummer to skal være gratis.

Men han og hans forlovede har altså besluttet at se tiden an, og lige har Christian Degn i stedet travlt med at få styr på en robotplæneklipper samt en køkkenrenovering.

Frygt var stor

TV-værten har tidligere ikke lagt skjul på, at han faktisk frygtede aldrig at skulle blive far, før han mødte sin Trine, og de på mirakuløs vis undfangede Vagn tidligt i deres forhold.

– Jeg var bange for aldrig at blive far. Jeg har nemlig stærkt nedsat sædkvalitet. Jeg har vidst det i mange år, og det har fyldt meget. Men det har samtidig været et tabu for mig, har Christian Degn tidligere skrevet på Instagram.

Han havde også prøvet at få et barn med en tidligere kæreste men uden held, og derfor var håbet heller ikke højt, da han i 2021 blev sat op med Trine Johst Vammen.

Se videoen herunder eller klik her.

Vi ønsker parret held og lykke med babyplanerne!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!